Carrierecafe

Werkgever
Carrierecafe

Groei mee met Carrierecafe!

Werken bij Carrierecafe Detachering betekent groeien. Wij hebben grote plannen voor de toekomst.  Ga bij ons aan de slag en groei mee!

Bij Carrierecafe doen we alles volgens de principes van de CC Factor:

  • Persoonlijke aandacht;
  • Flexibel;
  • Transparant;
  • Kwaliteit.

Deze kernwaarden zijn verankerd in het DNA van onze interne medewerkers. Passen deze waarden bij jou? Dan pas jij bij ons! De neuzen staan bij ons dezelfde kant op. Dit is te merken aan alles wat we doen. We drinken goede koffie, hebben soms pijnlijk eerlijke pauzegesprekken met een lach of een traan tot gevolg, we zorgen voor elkaar en we springen flexibel in op onverwachte situaties.

Wat doet Carrierecafe Detachering?

Carrierecafe is een detacheringsbureau dat is gespecialiseerd in het bemiddelen van functies voor de financiële dienstverlening. Al bijna 20 jaar verbinden we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. In de afgelopen twee decennia hebben we in totaal 1800 professionals bemiddeld naar een nieuwe baan. Ons interne team bestaat inmiddels uit 19 vrouwen en mannen. Vrouwen en mannen die iedere dag alles geven om onze professionals werkgelukkig te maken. Kwaliteit is bij ons het toverwoord. Recruiter, Fieldmanager, Controller, HR- of Marketingmedewerker: bij ons streeft iedereen naar het hoogst haalbare.

Jouw toekomstige collega’s werken hard. Maar ze kunnen ook tegen een geintje. Een knipoog hoort er bij!

Wij zijn vol in ontwikkeling! Jij ook?

Een jaar of twee geleden was Carrierecafe nog voornamelijk een recruitmentbedrijf. De laatste jaren zijn we in- en extern flink gegroeid. Ons kantoor is groter. We hebben afdelingen gevormd. Het aantal professionals dat we bemiddelen neemt toe.

Met name onze Finance-afdeling heeft doorlopend versterking nodig. De hoeveelheid werk neemt toe. De complexiteit van het werk ook. In de nabije toekomst komen er steeds meer interessante vraagstukken bij. Hoe gaan we om met data? Hoe verbeter we processen? Hoe filteren we het onnodige handwerk uit? Hoe uniformeren we ons werk?

Als je bij Carrierecafe aan de slag gaat, mag je uiteraard meedenken over deze Finance-vraagstukken. Graag zelfs! Drinken we binnenkort samen een kop koffie?

Nieuwsgierig naar meer informatie over Carrierecafe? Bezoek dan onze website: https://carrierecafe.nl/over-ons

Carrierecafe Nieuwegein

Symfonielaan 18
3438 EV Nieuwegein

030-2926070
info@carrierecafe.nl

Jij kunt gratis parkeren voor de deur!

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Carrierecafe