AKROS Kinderopvang en Welzijn

Werkgever
AKROS Kinderopvang en Welzijn

AKROS is een kinderopvang- en welzijnsorganisatie met hart voor mensen. Wij omarmen de verschillen tussen mensen en zien ieders eigenheid als kracht en basis voor een samenleving waarin we op een prettige manier met elkaar kunnen leven. AKROS zit in een uitdagende fase, waarin wij moderniseren en onze kinderopvang steeds meer integreren met het primair onderwijs. Ook ons aanbod op het gebied van taal & participatie voor volwassenen is volop in ontwikkeling. Binnen AKROS gaan we informeel met elkaar om, we zijn echte ‘doeners’, met humor maar respectvol en vanuit een positieve drive.

Werken bij Akros

AKROS is een maatschappelijke organisatie op het gebied van kinderopvang en welzijn in Amsterdam. AKROS biedt dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en werkt met voor- en vroegschoolse educatie programma’s in Amsterdam West. Daarnaast is AKROS in samenwerking met de Gemeente actief op het gebied van taal en inburgeringsprojecten voor heel Amsterdam.

Bij AKROS werken goed opgeleide, enthousiaste medewerkers. Zij zijn onze hoogvliegers. Op het centraal bureau werken medewerkers met een staf en/of ondersteunende functie. Zij houden zich bezig met het voorbereidende werk, beleid, financiën, communicatie en aansturing van de verschillende locaties. De pedagogisch medewerkers op de voorscholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties werken op de groep met de kinderen.

Bij AKROS vinden wij het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en managers krijgen daarom de mogelijkheid om zichzelf bij te scholen en cursussen te volgen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening behouden en continu verbeteren.

Stage lopen bij AKROS

AKROS is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat we stagiaires de kans op een goede manier het vak in de vingers te krijgen. Een stagiair(e) heeft voorafgaand aan de stage een kennismakingsgesprek waarin opleiding, functie en motivatie besproken worden. Daarnaast kijken we naar enthousiasme van de stagiair(e) voor het werken met kinderen. Wij werken met stagiair(e)s van de opleiding Pedagogisch Werk niveau 2, 3 of 4.

Waarom werken bij AKROS?

Je werk

  • Het kind staat centraal: je vindt het leuk om met kinderen te werken
  • Kwaliteit staat voorop: je werkt professioneel, betrouwbaar, veilig
  • Je krijgt ruimte om je eigen kwaliteiten en talenten in te brengen

Je ontwikkeling

  • Jouw ontwikkeling is belangrijk: je krijgt training/scholing en er is een jaarlijkse studiedag
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding op maat: we kijken wat jij nodig hebt

Je collega’s

  • Je werkt in teamverband: je hoort erbij, jouw mening telt
  • Je werkt met bevlogen, loyale collega’s die vaak lang bij ons in dienst blijven

Je organisatie

  • Maatschappelijke organisatie: ontstaan uit welzijn, betrokken bij de buurt
  • Kleinschalige organisatie: we kennen elkaar, persoonlijk, korte lijnen

Contact:

AKROS Centraal Bureau
Balboastraat 20 B-4
1057 VW Amsterdam
Nederland
020 – 261 05 00
info@akros-amsterdam.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.