Astare

Werkgever
Astare

Over Astare

Het Latijnse Astare betekent ‘erbij zijn’. Het is onze visie op zorg in twee woorden. Erbij zijn, naast de ander, respectvol, nieuwsgierig en zonder oordeel. We bouwen aan een community van mensen die samen een positieve verandering willen maken in de GGz. Eén groep op een gezamenlijke missie, zoals een zwerm.

Een zwerm is een verzameling individuen die samen één geheel vormen. De kracht van de zwerm zit in de eenheid. De collectieve ambitie, het gedeeld leiderschap en de optimale wendbaarheid maken de zwerm tot onze bron van inspiratie. Vliegen doen we samen.

Onze uitgangspunten

Vanaf de start van Astare in 2011 hebben we uitgangspunten geformuleerd die richting geven aan wat we doen. De afgelopen jaren hebben deze uitgangspunten zich ontwikkeld, zijn ze uitgebreid en soms aangescherpt.

Social Enterprise

Astare is een Social Enterprise. Geld verdienen is niet ons hoofddoel, maar een middel om vorm te geven aan onze maatschappelijke missie. Samen met 400 bedrijven in Nederland bouwen we aan een netwerk dat sociaal en duurzaam ondernemen tot de nieuwe standaard wil maken. Meer weten? Ga naar de website van Social Enterprise NLEen visie, drie diensten

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gezondheid ervaren wanneer ze zich verbonden voelen met anderen, trots kunnen zijn op wat ze doen en in vrijheid hun dromen kunnen verwezenlijken. Vanuit die visie op gezondheid bieden we onze diensten aan.

Uitzendbureau

Astare Uitzendbureau is opgericht in 2011 als specialistisch uitzendbureau in de GGz. Met een groeiend netwerk van bevlogen uitzendkrachten dragen we dagelijks onze visie uit op verschillende niveaus binnen verschillende zorginstellingen verspreid over Nederland. Vanaf drie locaties (Utrecht, Tilburg & Zwolle) bedienen we (forensische & reguliere) GGz instellingen.

Uitzendbureau

Academie

Astare Academie is opgericht in 2020. Met een groeiend netwerk van docenten en professionals verzorgen we trainingen, workshops, intervisie en supervisie voor GGz instellingen.

Academie

Jobcoaching

Astare Jobcoaching is opgericht in 2016. De jobcoaches van Astare zijn erop gericht mensen te helpen aan betaald werk en zorg te dragen voor een gezonde relatie met werk en collega’s.

Jobcoaching

Contact - Uitzendbureau

Utrecht

Lange Nieuwstraat 10
3512 PH Utrecht
088 445 0000
utrecht@astare.nl

Tilburg

Schouwburgring 158
5038 TM Tilburg
088 445 0013
tilburg@astare.nl

Zwolle

Sassenstraat 16
8011 PC Zwolle
088 445 0038
zwolle@astare.nl

Academie - Utrecht

Lange Nieuwstraat 10
3512 PH Utrecht
088 445 0000
academie@astare.nl

Jobcoaching - Utrecht

Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht
088 445 0044
jobcoaching@astare.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Astare