Van Erkelens Accountants en Belastingadviseurs

Werkgever
Van Erkelens Accountants en Belastingadviseurs

 Het beste resultaat bereiken we samen

Wij zijn vernieuwend en ambitieus met de focus op vooruitgang, uw vooruitgang! Daarom zoeken wij altijd naar nieuwe mogelijkheden en technologieën om ondernemers zo goed en efficiënt mogelijk te ondersteunen. Op het juiste moment voorzien wij u van de beste bedrijfsinformatie, zodat u een handvat heeft, waarmee u uw cijfers kunt omzetten in inzicht en daarmee de juiste beslissingen voor de toekomst kunt nemen.

Wat vinden wij belangrijk

Bij Van Erkelens werkt een getalenteerd team professionals harmonieus samen. Onze kernwaarden geven goed weer hoe we met elkaar, met onze klanten en omgeving. Met de onderstaande kernwaarde bevorderen we een optimale samenwerking.

Respect

Vertrouwen

Verantwoordelijkheid

Openheid

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij zijn een commerciële onderneming en willen winst maken, maar niet ten koste van alles. We vinden het ook belangrijk om een bijdrage te leveren aan elkaar en aan de maatschappij. Dat doen we door bijvoorbeeld lokaal betrokken te zijn bij maatschappelijke thema’s, initiatieven en organisaties. Wij sponsoren regelmatig activiteiten in onze omgeving zoals de jeugd van Voetbalvereniging VIOS en de heren van Volleybalvereniging Ormi. Verder zetten ons als team in voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor ons een ervaring waar we allemaal rijker van worden. Daarnaast doen we ons best om bewust en verantwoord om te gaan met onze leefomgeving en het milieu.

Contact

Wilt u weten of wij u kunnen helpen bij uw vraag? Neem gerust eens contact met ons op. Bij ons bent u zowel telefonisch als op kantoor meer dan welkom.

pinSchorsweg 13e
8171 ME Vaassen

phone0578 - 574808

e-mailinfo@van-erkelens.nl

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.