Rendement

Werkgever
Rendement

Over Rendement Uitgeverij

Rendement Uitgeverij is een multimediale uitgever van vakinformatie. Een echte Rotterdamse uitgeverij waar medewerkers hun handen uit de mouwen steken. Met zestig man werken we aan mooie producten en diensten die u helpen in uw vakgebied. En dat doen we al meer dan 20 jaar. Inmiddels informeren wij tienduizenden professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied. Op een heldere en toegankelijke manier, tegen een eerlijke prijs.

Bij Rendement maken we vakbladen, boeken, online content, zoals naslagwerken en tools, nieuwsbrieven en opleidingen & congressen voor professionals in tien vakgebieden. Van personeelszaken tot financiën, van salarisadministratie tot arbo. We zitten bovenop nieuwe ontwikkelingen in wet- en regelgeving. En op momenten als Prinsjesdag bestellen we pizza en maken we flink wat overuren om te zorgen dat u zo snel mogelijk op de hoogte bent. Maar daar proosten we dan ook wel op aan het einde van de week.

Fiscaal up to Date (sinds 1 januari 2018) en BelastingBelangen (sinds 1 juli 2019) zijn ook onderdeel van Rendement.
 

Werken bij Rendement

Kenmerkend voor onze bedrijfscultuur is dat niet alleen onze locatie – op twee minuten van Centraal Station – ons echt Rotterdams maakt, maar ook onze mentaliteit. Onze ca. 60 medewerkers stropen graag zelf de mouwen op en dragen bij aan ons gezamenlijke resultaat. Daarbij is Rendement Uitgeverij onderdeel van Springer Nature. Eén van de leidende uitgevers in de wereld op het gebied van wetenschappelijke en professionele uitgaven.

Bij Rendement is er ruimte voor initiatief en bieden we mogelijkheden voor zowel starters, jonge professionals als de ervaren professional. Heeft u ervaring op het gebied van redactie, commercie (zoals marketing, sales en ontwikkeling van online producten en/of evenementen), of Klantenservice en wilt u bij ons komen werken? Kijk dan bij de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie met uw motivatie en CV naar onze afdeling HR.

Contact

Rendement Uitgeverij BV.
Conradstraat 38
Postbus 27020
3003 LA Rotterdam
T: 010-2433933
E: hrrotterdam@rendement.nl
W: www.rendement.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Rendement