Stichting Primair Onderwijs Venray

Werkgever
Stichting Primair Onderwijs Venray

SPOVenray

SPOV heeft dertien basisscholen en één school voor speciaal onderwijs onder haar hoede. De scholen bieden samen onderwijs aan ruim 2800 leerlingen in de verschillende wijken van Venray en in de eromheen liggende kerkdorpen. De kracht en uniciteit van SPOV zit in de variëteit en bereikbaarheid. Naast Jenaplan-onderwijs kent iedere school een eigen concept, zodat ouders voor en met hun kinderen een weloverwogen keuze kunnen maken. SPOV wil van blijvende betekenis zijn voor kinderen, leraren en samenleving en een passend leerarrangement bieden voor elk kind. SPOV omarmt een holistisch mens- en wereldbeeld als basis en neemt de growth- mindset als uitgangspunt bij het werven van personeel.

SPOV is een ambitieuze en toekomstgerichte organisatie met veel energie en potentie. De cultuur is te kenmerken als transparant waar het gaat om de bedoeling, de lijnen zijn kort, er is openheid in de omgang met elkaar en initiatieven worden gewaardeerd en serieus genomen. De organisatie is innovatief en oriënteert zich continue op relevante ontwikkelingen die vertaald kunnen worden naar nieuwe inzichten. In dat kader mag de aandacht voor I-W-T: ICT, Wetenschap en Techniek zeker genoemd worden.

SPOV maakt gebruik van Google Educator en de scholen van SPOV zijn inmiddels “een Google Reference Scholen” als erkenning voor de positieve manier waarop “digitaal toekomstgericht” onderwijs wordt gegeven.

Het College van Bestuur (CvB) is werkgever van de 320 medewerkers en eindverantwoordelijk. Het CvB legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht (RvT).

De controller/ hoofd financiën maakt deel uit van het stafbureau van SPOV en werkt nauw samen met de collega’s van Kwaliteit & Onderwijs, Personeel en Organisatie en IWT.

Missie en visie

De missie en visie zijn vertaald naar zeven bouwstenen die de essentie van het DNA van SPOV weergeven:

  1. Vertrouwen vormt de basis.

  2. We zijn samen verantwoordelijk.

  3. We handelen transparant.

  4. Er is ruimte voor experiment, om te leren en te verbeteren.

  5. Hou het simpel.

  6. We zijn verbonden met de wereld om ons heen.

  7. We handelen vanuit professionaliteit.

 

Bezoekadres:
SPOVenray
Eindstraat 20
5801 CR Venray


T: (0478) 516215
E: info@spovenray.nl
W: https://www.spovenray.nl/

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 16.30 uur

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.