Holtzapfel Administratiekantoor

Werkgever
Holtzapfel Administratiekantoor

Over ons kantoor

Vanuit ons kantoor in Capelle a/d IJssel bieden wij professionele en persoonlijke dienstverlening op maat. Holtzapfel bestaat sinds 1978 en is gespecialiseerd in de horecabranche. Als een van de weinige kantoren in het land richten wij ons specifiek op deze markt. Door de jaren heen hebben wij een uitstekende reputatie weten op te bouwen. En weten steeds meer ondernemers ons kantoor te vinden, voornamelijk op recommandatie van bestaande klanten.

Onze kracht is gelegen in de kennis en ervaring die wij hebben op het gebied van de horecabranche. Gecombineerd met onze werkwijze en inzet weten wij het vertrouwen van onze klanten te winnen. Met wederzijds begrip en waardering bedienen wij deze doelgroep al bijna 45 jaar.

Onze kernwaarden

Mensen
Financiële dienstverlening is mensenwerk. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door onze mensen. Zij zijn het gezicht en de drijvende kracht van de organisatie. De werksfeer is informeel, waarbij het belangrijk is dat onze mensen zich goed voelen. Aandacht en respect voor elkaar zijn belangrijk.

Probleemoplossend
Wij denken in oplossingen; we leveren concrete en heldere oplossingen waar onze cliënten daadwerkelijk iets mee kunnen. Wij zorgen op deze manier voor rust en ruimte bij onze cliënten, zodat zij zich helemaal kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Integer
Uitgangspunt bij al onze activiteiten is integriteit. Integriteit zit in alles wat wij doen, altijd en overal. Holtzapfel is open eerlijk en transparant. Wij verwachten van onze cliënten en relaties dezelfde integere handelwijze.

Flexibel
Flexibiliteit is erg belangrijk voor de continuïteit van Holtzapfel. We zijn alert op ontwikkelingen in de markt en de maatschappij. We zijn pro-actief en leveren dienstverlening op maat. Elke cliënt heeft zijn eigen wensen en daar springen wij graag op in.

Betrokken
Wij vinden het belangrijk om onze cliënten persoonlijk te kennen. We denken actief mee met onze cliënten en kunnen ons goed inleven in hun behoeften. We laten vaak van ons horen en vinden het belangrijk dat er een individuele (maar wel professionele) band met onze cliënten ontstaat.

We hebben een brede klantenkring en werken voor ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Onze klanten kunnen rekenen op heldere en concrete oplossingen, zodat zij zich met een gerust hart kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Kenmerkend voor de medewerkers van Holtzapfel is de slagvaardigheid waarmee aandachtspunten gesignaleerd en knelpunten opgelost worden. Dit kan alleen door optimale afstemming met de klant en uitstekende onderlinge samenwerking. In essentie gaat het hierom: wij voelen een persoonlijke betrokkenheid bij de onderneming en het ondernemerschap van onze klanten. Uw succes is het onze.

De omvang van ons kantoor is groot genoeg om onze klanten professioneel en deskundig van dienst te kunnen zijn. Daarnaast blijven wij klein genoeg om onze klanten persoonlijk te behandelen en betrokken bij hen te zijn. Met een team van ongeveer 30 enthousiaste medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor onze klanten.

Onze klanten

Tot onze klanten kunnen wij rekenen een diversiteit aan horecabedrijven. Onder andere restaurants, cafetaria’s, cafés, hotels, lunch rooms en fastfood (franchise) bedrijven. Van klein tot groot geen enkele klant is ons te groot of te klein.

Sinds de oprichting van ons kantoor richten wij ons voornamelijk op ondernemers die een of meerdere horecabedrijven exploiteren. Ook voor ondernemers die in een andere branche opereren verzorgen wij de gehele financiële administratie. Naast de horecabranche hebben wij klanten die onder de volgende branches vallen: detailhandel, groothandel, zakelijke dienstverlening, im- en export en inkooporganistaties.

Holtzapfel administratiekantoor
Fascinatio Boulevard 562-1
2909 VA Capelle aan den IJssel
Tel:  010 288 03 38
Fax: 010 288 03 39
info@holtzapfel.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.