Van Herwijnen Kreston

Werkgever
Van Herwijnen Kreston

Van Herwijnen kreston: Knowing You

Over ons

Van Herwijnen Kreston, gevestigd in de Betuwe, is al 38 jaar een vertrouwenspartner voor haar klanten. Uniek aan onze dienstverlening is ons diverse aanbod aan specialisaties; van accountancy, strategisch bedrijfsadvies, fiscaal en juridisch advies, administratieve dienstverlening, overnames en waarderingen, salarisadministraties en personeelsadvies. Met al deze specialisaties onder één dak bieden wij onze klanten een totaalpakket. Onze klanten zijn ondernemers van een eenmanszaak en regionaal MKB tot grote (inter)nationale spelers. Door dagelijks persoonlijk contact met onze klanten weten wij wat er bij hen speelt, op zakelijk gebied maar vaak ook privé. Hierdoor kunnen wij altijd snel inspelen op kansen en ontwikkelingen en de klant zoveel mogelijk ondersteunen. Onze slogan is daarom ook niet voor niets: Knowing You! 

Werken bij

Ons kantoor met circa 60 medewerkers heeft de ambitie om te groeien. Dit kunnen wij niet zonder onze medewerkers. Hierdoor zijn we altijd opzoek naar nieuwe talenten. 

Bij Van Herwijnen Kreston vinden we persoonlijke ontwikkeling van groot belang. We investeren graag in opleiding en ontwikkeling. We stellen jaarlijks samen een persoonlijk ontwikkelplan op, waarin we invulling geven aan de persoonlijke wensen en behoeften van onze medewerkers. Deze wensen en behoeften vertalen we naar concrete doelen en we helpen  bij de  realisering.  Wij gaan voor boeien en binden: integriteit, organisatieloyaliteit, samenwerken, kwaliteit en ondernemerschap zijn de kernwaarden en competenties van ons kantoor!

Ons kantoor behoort tot het internationale netwerk van Kreston, één van de grootste netwerken van accountants ter wereld. Wereldwijd hebben we 21.000 professionals in 110 landen waarvan 8 kantoren in Nederland. Dit maakt een tijdelijke uitzending of uitwisseling voor collega’s mogelijk. 

Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden is een goede balans tussen werk, privé, vitaliteit én plezier! We willen dat onze medewerkers ‘lekker in hun vel’ zitten. We streven dan ook naar een goede work & life balance; zo luiden we op vrijdag om 16:00 uur het weekend in. Ook  hebben we  een prachtige kantoortuin met een terras waar we kunnen lunchen en waar we onder begeleiding van een personal trainer met elkaar  sporten. Successen vieren we  graag met elkaar in onze eigen bar waar we regelmatig bij elkaar komen voor een gezellig hapje en drankje. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig diverse activiteiten.

Kortom, voldoende uitdagingen en kansen. Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om kennis te maken bij ons op kantoor.


Vestiging Tiel

Stephenonstraat 17a
4004 JA Tiel
T: 0344-62 12 22
M: Info@vhkt.nl

Vestiging Gendt

Dorpstraat 22
6691 AX Gendt
T: 0344-62 12 22
M: Info@vhkt.nl


 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Van Herwijnen Kreston