Ouwersloot Kerkhoven adviseurs ǀ accountants

Werkgever
Ouwersloot Kerkhoven adviseurs ǀ accountants

De leukste advies- en accountantsorganisatie van Nederland!

Wij zijn Ouwersloot Kerkhoven adviseurs ǀ accountants. Een dynamisch, professioneel en enthousiast accountants- en advies kantoor met vestigingen in Schagen, Oostzaan en Amsterdam Voor alles staat dat wij onze klanten van dienst willen zijn in de begeleiding van hun groei en ontwikkeling. Onze klanten zijn met name privately owned, middelgroot en actief in de branches (digitale) Media, Techniek/ Productie, Groothandel en Horeca en hebben veelal een internationale oriëntatie. Wij spreken daarbij nog de taal van de ondernemer, beschikken over de branchekennis en doen niet aan onnodige formele omgangsvormen. Iedereen moet zich thuis voelen, waardoor in onze filosofie het beste in onze teams naar boven komt. Onze teams zijn steeds geformeerd rondom een klant, of een groep van klanten, waardoor altijd meerdere disciplines zijn betrokken.

Inhoud en kwaliteit zijn de hoofdzaken waarmee wij ons onderscheiden. Zo beschikken wij bij voorbeeld over een AFM vergunning, zijn wij Horizontaal Toezicht partner van de belastingdienst, SRA-lid en ontwikkelen ons continu als organisatie op het gebied van compliance, kwaliteitssystemen, soft- en hardware, ontwikkelingsplannen voor onze teams en onze klantenportefeuille. Onze ambitie is niet om de grootste te zijn, of te worden. Onze ambitie richt zich op de performance van onze klanten, waarbij wij met plezier en gebaseerd op de inhoud het verschil kunnen maken. Wij geloven in oprechte toegevoegde waarde en de lange termijn, waarbij de klant en onze teams centraal staan.

Plezier hebben, jezelf ontwikkelen en werken voor de leukste klanten van Nederland. Daarbij kun jij je eigen richting kiezen. Vanaf een bepaald basisniveau kun je kiezen voor accountancy, corporate finance, audit, of onze fiscale advies- of aangiftepraktijk. Algemene financiële advieszaken en de begeleiding van onze klanten door het doolhof van uitdagingen en kansen lopen door de vaktechnische afdelingen heen, waardoor altijd sprake is van teamwerk en uitdagende overlappende werkzaamheden.

Wij zijn een netwerkorganisatie die zorgt voor optimale flexibiliteit, snelheid en onafhankelijkheid. Daarbij hebben wij een groot netwerk bij verschillende banken en beschikken wij over een prima reputatie bij de belastingdienst.

Wij zullen daarbij nimmer grenzen overschrijden die niet horen bij de kwaliteit die wij willen leveren. Wél zullen wij op zoek gaan naar de meest voordelige routes en die gedegen onderbouwen. Onze investeringen in samenwerkingsverbanden en interne kwaliteit zijn succesvol geweest en hebben onze forse groei de afgelopen jaren ook geborgd. Wij geloven niet in ‘eigen’ specialisten, omdat de diversiteit in onze praktijk simpelweg te groot is. Wij zijn de generalist, spin in het web, begeleider van het proces.

Bezoekadres Schagen
Witte Paal 320 a
1742 LE Schagen
0224 - 274500
info@okadviseurs.nl

Amsterdam
Dynamostraat 44
1014 BK Amsterdam
020- 6718465
info@okadviseurs.nl

Oostzaan
Korenmolenstraat 1a
1511 CG Oostzaan
075 - 684 49 91
info@ozloaccountants.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Ouwersloot Kerkhoven adviseurs ǀ accountants