Schuttelaar & Partners BV

Werkgever
Schuttelaar & Partners BV

Bijdragen aan een duurzame en gezonde wereld

Bij Schuttelaar & Partners staat een duurzame en gezonde toekomst centraal. Al ruim 25 jaar werken we samen met onze klanten aan de realisatie hiervan en hebben we veel voor elkaar gekregen. 

We richten ons op het gezonder en duurzamer maken van ons agrofoodsysteem en het realiseren van een vitale samenleving waarin de kwaliteit van leven voorop staat. Een gezonde leefstijl in alle levensfasen is daarbij essentieel. We zetten ons in voor verandering van de voedselproductie, zodat een groeiende bevolking gevoed kan worden zonder de aarde uit te putten. En we stimuleren dat een duurzame en gezonde voedselkeuze voor consumenten vanzelfsprekend wordt. Daarnaast zetten we ons volop in om de energietransitie te versnellen.

We werken met multidisciplinaire teams op onze 4 hoofdthema's. De teams bestaan uit inhoudelijk gedreven consultants, communicatie- en public affairs adviseurs, designers en digital developers. Gepassioneerde vakmensen werken graag bij ons. Specialisten die hun kennis en denkvermogen koppelen aan ons ideaal om daadwerkelijk bij te dragen aan een gezondere en duurzamere planeet.

Altijd op zoek naar talent

Bij Schuttelaar & Partners werk je hard, maar je geniet er nog veel meer van. Bij ons bouw je gegarandeerd een indrukwekkend portfolio op en maak je onvergetelijke herinneringen. Geef je carrière een boost en kom bij ons team. 

Bekijk de vacatures

Onze locaties

Den Haag

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag
Nederland
info@schuttelaar.nl
+31 70 318 44 44

Wageningen

Bronland 12-S
6708 WH Wageningen
Nederland
info@schuttelaar.nl
+31 70 318 44 44

Meer informatie ›

Brussels

Rue Belliard 199, bte 22
B-1040 Brussel
België
info@schuttelaar-partners.com
+32 2 502 2008

Meer informatie ›

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Schuttelaar & Partners BV