A. de Jong

Werkgever
A. de Jong

Over A. de Jong:

De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 140 jaar ervaring op het gebied van duurzame energie- en milieutechnologie. Wij beschikken als familiebedrijf over onze eigen DNA. Deze sluit aan op onze visie waarin we vier kernwaarden nastreven, namelijk: Betrouwbaarheid, Oplossingsgerichtheid, Mensgerichtheid en Ondernemend. Bij A. de Jong Groep werken 220 medewerkers

Wij bedienen onze nationale en internationale opdrachtgevers vanuit de twee kernactiviteiten, namelijk gebouw gebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. Hier vallen een vijftal ondernemingen onder waarbij A. de Jong Groep in Schiedam de overkoepelde moederorganisatie is.

Dagelijks adviseren wij klanten en ontwikkelen wij maatwerkoplossingen. Hoe ingewikkeld de vraag ook is. Door innovatie en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat, - energie, - en brandersystemen dragen wij bij aan een duurzame leefomgeving.

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van A. de Jong