Profource

Werkgever
Profource

Over ons

Met ruim 250 medewerkers ondersteunt Profource bedrijven en instellingen bij het optimaliseren van hun administratieve processen. We doen dat op basis van detachering of outsourcing, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. In alle gevallen bent u verzekerd van hoogopgeleide professionals met een up-to-date kennisniveau. Profource biedt medewerkers vanaf hun eerste werkdag perspectief op een loopbaanpad, dat zich net zo ver uitstrekt als zij zelf willen. Dit continue ontwikkelingsproces, met trainingen en persoonlijke begeleiding, onderscheidt ons van veel andere werkgevers.

Profource consultants onderscheiden zich door hun gedrevenheid, betrokkenheid en werkplezier. Ze blinken met name uit op de procesgebieden finance, hr, inkoop en projectadministratie. Bovendien zijn ze in staat om over de grenzen van deze disciplines heen te kijken, verbanden te leggen en zo grote, meetbare, stappen vooruit te zetten.

Profource ontstond eind 2013 uit de fusie van Fit 4 Finance (opgericht in 2002), Oracle Competence Center (2007) en SAAS/Cloud dienstverlener SmartApps (2009) en is uitgegroeid tot één van de grootste Oracle Applications dienstverleners van Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Sinds 1 december 2015 vormen wij een zelfstandig onderdeel van Redmore, evenals Talent&ProTriple A – Risk Finance en ITDS Business Consultants.

Kernwaarden Profource

De kernwaarden waaraan onze collega’s en klanten ons herkennen, hebben we op de volgende manier verwoord:

Wij zijn Profource.

Bij ons werken slimme doeners. Opgestroopte mouwen, neus in de wind, voeten in de startblokken. Wij geven onze mensen dan ook de kans om gewoon te gáán. Want ongetemd talentrent.

Natuurlijk vliegt er wel eens iemand uit de bocht. Zoek je het randje op – blijk je er al overheen. Maar van fouten maken, leer je. Sterker nog: fouten maken is te leren. Resultaat telt, niet perfectie. Je kunt bij ons dan ook terugkomen op keuzes. Binnen een project. Binnen traject. Zelfs binnen je loopbaan.

Want wij geloven boven alles in jouw vakmanschap. Jouw eigen lat ligt al hoog. En dat zien klanten ook. Gepaste trots? Of een tikkeltje arrogant? Zeker is, dat wij aan het eind van de dag kwaliteit leveren. Varend op ons innerlijke kompas. Want eigen wijsheid duurt het langst.

Dat alles, doen we niet alleen. Profource is een team. Geen ellebogenwerk, maar een helpende hand, een luisterend oor en voetsporen om in te treden. Wij inspireren en stimuleren elkaar. Samen succesvol zijn. Dat zet meer zoden aan de dijk. En is nog leuker ook.

 

Bezoekadres 

Kralingseweg 225 – 229 gebouw ‘Eik’
3062 CE Rotterdam

T: 088 7763600
E: info@profource.com
W: www.profource.com

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.