LBP|SIGHT

Werkgever
LBP|SIGHT

LBP|SIGHT is een ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van bouw, ruimte en milieu. Elk project dat we doen koppelen we aan belangrijke, actuele onderwerpen. Denk daarbij aan: circulariteit, duurzame energie en de Omgevingswet. Zo werken we aan moderne oplossingen met een positieve impact. Oplossingen die slim, innovatief en snel uitvoerbaar zijn.

Werken bij LBP|SIGHT?

Wil je graag bij ons komen werken? Weet dat we vol inzetten op samenwerking, betrokkenheid, groei en werkplezier. Voor jou en alle collega’s die bij ons werken. Vanzelfsprekend krijg je bij ons de kans om je goed te ontwikkelen en hebben we aandacht voor de balans tussen werk en privé.

Onze cultuur: met z’n allen mooie stappen maken

We zijn met ruim honderd medewerkers groots in professionaliteit én klein genoeg voor persoonlijk contact en langdurige werkrelaties: met onze collega’s en met onze klanten. We werken vaak samen met collega’s van andere expertises. Zo kunnen we vraagstukken in hun totaliteit en onderlinge samenhang op lossen.

Meer weten? Bekijk onze website, bel of mail!

Op onze website vind je meer informatie over ons en over de vacatures en stagemogelijkheden. Natuurlijk mag je ons ook bellen of mailen met vragen: 030 231 13 77 en info@lbpsight.nl.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van LBP|SIGHT