Vallei Accountants

Werkgever
Vallei Accountants

Vallei Accountants

Vallei Accountants is niet zomaar een accountant. Vallei is een jonge en enthousiaste club collega’s die dagelijks het maximale uit zichzelf wil halen om onze klanten succesvol te laten ondernemen. Bij Vallei bieden we een breed scala aan diensten. Van het opstellen van de jaarrekening, het ontzorgen bij HR-advies en loonadministratie tot het bieden van advies en ondersteuning bij strategische keuzes, zoals bedrijfsopvolging, groei en ondernemerschap. Wij hebben een heldere koers. Een duidelijke missie. Wij zijn niet zomaar een accountant, wij zijn Vallei! Vallei staat voor ondernemerschap, kwaliteit, passie en verbinding.

Een betrokken partner

Wij geven advies. Gevraagd en ongevraagd, met het belang van de klant als uitgangspunt. We zijn betrokken en daardoor zien we meer. Meer uitdagingen, meer risico’s en daarnaast natuurlijk ook meer kansen en mogelijkheden. Hierin zijn we niet bang om kritische vragen te stellen. Sterker nog; wij vinden dat onze plicht.

Goed in wat we doen

In 14 jaar tijd is Vallei vanaf het moment van oprichting gegroeid naar een team van ca. 150 collega’s, verspreid over onze drie vestigingen in Woudenberg, Barneveld en Amsterdam. Wij willen vanuit intrinsieke motivatie niets liever doen dan elke dag ervoor zorgen dat onze klanten bergen kunnen verzetten. Hen verder helpen vanuit persoonlijke aandacht. Met een serviceniveau waar je u tegen zegt. Altijd vanuit een nuchtere, doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg mentaliteit. Gewoon goed zijn in wat we doen, met net dat beetje extra. Dat is wat wij als Vallei zijn en wie wij willen blijven.

De sfeer

Op onze kantoren hangt een prettige, toegankelijke en informele sfeer. Onze collega’s werken dagelijks aan de meest uiteenlopende zaken en klanten. Eén ding is duidelijk: we doen het samen! Die collegialiteit en verbondenheid is kenmerkend voor de sfeer bij Vallei. Iedereen is leergierig en gaat voor resultaat. Er wordt hard gewerkt maar we houden ook zeker van gezelligheid.  Zo nemen we regelmatig de tijd om elkaar te spreken op de borrels en worden er diverse uitjes gepland, zoals dit jaar een ski-trip. Komend jaar staat een weekend naar Londen op de planning!

Jij staat centraal

Bij Vallei sta jij centraal. Jouw groei is onze groei en dat maakt ons samen sterk. Wij geloven in ontwikkeling, zowel op persoonlijk als vaktechnisch niveau. Of je nu aan de start van je carrière staat of juist een doorgewinterd vakprofessional bent. Daarom gaan we graag het gesprek aan en denken we met je mee.

Jij en Vallei?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens een kijkje op onze website of de werken bij pagina!

Voor vragen kun je terecht bij
jijenvallei@vaacc.nl of kun je direct contact opnemen met onze recruiters:

Afbeelding met Menselijk gezicht, persoon, kleding, portret

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

 

 

Tibbe Vermeulen
tibbevermeulen@vaacc.nl
06-21276002

Afbeelding met Menselijk gezicht, persoon, glimlach, nek

Automatisch gegenereerde beschrijving
Jorieke van Keulen
joriekevankeulen@vaacc.nl
06-15681561

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Vallei Accountants