Reasult

Werkgever
Reasult

Over Reasult

Reasult is marktleider
 in software die de financiële performance van vastgoedorganisaties optimaliseert. Onze oplossingen worden gebruikt door woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars, taxateurs en vastgoedbeleggers. De Reasult Suite omvat oplossingen voor vastgoedontwikkeling, asset- en portefeuillemanagement, taxatiemanagement en financiële planning.

Reasult is opgericht in 2000. Al ruim 15 jaar werken we elke dag met plezier en toewijding aan het maken en verbeteren van software oplossingen. Onze software ondersteunen professionele vastgoedorganisaties bij financiële besluitvormingsprocessen.

Omdat we ons uitsluitend richten op de vastgoedmarkt hebben we veel kennis van en een duidelijke visie op die markt. Al onze specialisten hebben een achtergrond in vastgoed, finance of IT en meestal een combinatie daarvan.

Meer dan 70 professionele vastgoedorganisaties in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland maken gebruik van de software van Reasult. Meer dan 1.500 gebruikers werken met onze oplossingen.

Om de kwaliteit van onze software te waarborgen wordt deze regelmatig geaudit door een externe partij. Ook zijn we ISAE 3402 gecertificeerd. Daardoor hebben onze klanten de zekerheid dat zij over accurate stuurinformatie beschikken.

En maken wij onze belofte waar: Real Estate In Control.

Contactgegevens

Pascalstraat 15
6716 AZ Ede

T: +31 (0)318 – 67 29 30
E: marketing@reasult.com
W: www.reasult.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Reasult