KLM Health Services

Werkgever
KLM Health Services

Ons verhaal

Wij helpen je met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s. Dit doen we met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en ook voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of het nu gaat over werken of vakantie.

24/7 zorg, waar ook ter wereld

Ons hoofdkantoor bevindt zich op Schiphol-Oost. Daarnaast zijn er vestigingen in Den Haag en op Schiphol-Centrum. Ook op locatie zijn onze zorgprofessionals actief. Zo verzorgen we incompany-trainingen, keuringen en vaccinaties op locatie. Met ons wereldwijde artsennetwerk ondersteunen wij bedrijven met reizende werknemers en particulieren die ter plekke hulp nodig hebben.

Historie

KLM Health Services is een dochter van KLM NV en werkt sinds 1995 als zelfstandige organisatie op het gebied van werken, reizen en gezondheid. Dochterbedrijf Airport Medical Services verzorgt medische hulp bij noodsituaties en biedt eerstelijnsgezondheidszorg op Schiphol. Zij beschikt over een gekwalificeerde apotheek waar medicatie direct kan worden afgehaald. Airport Medical Services speelt een adviserende rol bij pandemieën en infectieziektes.

Certificaten

KLM Health Services en Airport Medical Services zijn gecertificeerd volgens normen: ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en HKZ (Ambulancezorg, Openbare Apotheken en Publieke Gezondheidszorg).  Ook is KLM Health Services een gecertificeerde arbodienst. Een kopie van de certificaten kun je bij ons opvragen.

Bezoekadres

KLM Health Services
Stationsplein N.O. 236Gebouw 133
1117 CJ Schiphol-Oost

T: (020) 649 43 34
E: info.health@klm.com
W: https://klmhealthservices.com

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.