VisitBrabant

Werkgever
VisitBrabant

VisitBrabant is dé marketingorganisatie voor bestemming Brabant.
We hebben een helder doel: meer bezoekers en meer bestedingen. Met onze partners promoten we daarom Brabant doorlopend bij Nederlandse en buitenlandse toeristen en verleiden hen naar Brabant te komen, bijvoorbeeld met (inter)nationale consumentencampagnes en het bewerken van pers, bloggers, vloggers en touroperators. We combineren daarbij steeds het grote en bekende Brabantse aanbod met het minder bekende aanbod - liefst binnen themalijnen - zodat we Brabant als een aantrekkelijke bestemming positioneren voor een meerdaags verblijf.
En het gaat goed: zowel de leisure toerist als de zakelijke toerist weet onze provincie steeds beter te vinden. Ook de toerist van (iets) verder weg, die meer besteedt en vaker terugkomt. Sluit je daarom aan bij VisitBrabant, zodat ook jij gaat genieten van meer gasten. Samen maken we Brabant.

Contact

VisitBrabant
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
T: +31 (0)13 303 0390
E: info@visitbrabant.com
W: www.visitbrabant.com

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.