Cinop

Werkgever
Cinop

Wil jij meewerken aan oplossingen met impact?

Bij CINOP hebben we hart voor een leven lang ontwikkelen. We willen mensen en organisaties verder helpen zodat iedereen een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Wat ons kenmerkt? Dat we nieuwsgierig zijn. Gedreven en resultaatgericht. En we spreken van oudsher de taal van het onderwijs. Samenwerken zit in ons DNA; het is de motor van onze bevlogenheid om samen projecten te laten slagen.

Help mee om Nederland nummer 1 in leren te maken!

Bij CINOP bundelen we de krachten van 150 collega’s. De combinatie van onderzoek, advies en uitvoering onder één dak, in multidisciplinaire teams, geeft ons denk- en innovatiekracht om daadwerkelijk impact te realiseren.

Waarom is werken bij CINOP echt iets voor jou?

We zetten ons elke dag met hart en ziel in voor onze klanten en partners, voor uiteenlopende onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. En natuurlijk staan wij zelf ook niet stil; we werken doorlopend aan de ontwikkeling van onze mensen en onze dienstverlening. We leren elke dag. Dat houdt ons scherp.

Als je werkt bij CINOP:

  • help je mensen en organisaties verder, zodat iedereen een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij
  • krijg je veel verantwoordelijkheden, en de vrijheid en het vertrouwen om je ervaring en talent maximaal te kunnen benutten
  • werk je multidisciplinair samen met consultants, onderzoekers en andere collega’s: samen hard werken, van elkaar leren, en genieten van concrete resultaten
  • heb je fijne collega’s, in een werkomgeving waarin ook aandacht is voor elkaar. Zo gaan we elk jaar twee dagen weg met alle collega’s, met een supergezellige feestavond. En we organiseren van alles, van beachvolleybaltoernooien en kookworkshops tot pubquizzen
  • de jonge CINOP-pers (‘CINOP young professionals’: CYP) zoeken elkaar vaak op voor een borrel in de kroeg of een inspirerende intervisie-bijeenkomst.

Dat doen we samen met overheidsinstellingen, onderwijs en het bedrijfsleven. In welk team je ook zit: met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor onze gezamenlijke missie om Nederland nummer 1 in leren te laten zijn.

Spreekt dit je aan?

Dan is werken bij CINOP misschien iets voor jou. Aarzel niet en neem contact op, of kom langs in ons mooie pand in hartje ’s Hertogenbosch, pal naast het centraal station.

Contact:

Stationsplein 14
Postbus 1585
5211 AP ’s-Hertogenbosch
T: +31 (0)73 – 680 08 00
E: info@cinop.nl
W: www.cinop.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.