Cees Advocaten NV

Werkgever
Cees Advocaten NV

Cees is een topkantoor in de regio Haaglanden op het gebied van ondernemingsrecht en vastgoed. Cees is de grootste insolventiespecialist van Zuid-Holland en toonaangevend op het gebied van arbeidsrecht, tuinbouw en energie. De ‘gewone’ naam Cees illustreert dat wij weinig waarde hechten aan status. Bij Cees is ieders bijdrage belangrijk en voelt niemand zich ergens te goed voor. Cees is bijzonder, juist omdat hij gewoon is.  

Wat kan je bij Cees verwachten?

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s.
  • Gelegenheid om mee te denken met kantoor.
  • Aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.
  • Wij stimuleren samenwerking en kennisdeling. Zo organiseren wij vaktechnisch overleg en ook minimaal één keer per jaar een interne training voor onze stafmedewerkers.
  • Hou je van een sportieve uitdaging? Wij nodigen je uit om mee te doen met diverse sportevenementen, zoals hardloopwedstrijden. Daarnaast organiseren wij ook jaarlijks een Cees wintersport.
  • Hou je van een feestje? Ook daar nodigen wij je graag voor uit. Naast onze gezellige borrels in onze Cees cafés organiseren wij jaarlijks diverse feestelijke activiteiten, zoals een zomer BBQ, een kantooruitje en een kerstdiner.

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Cees Advocaten NV