Bureau Vermaeck

Werkgever
Bureau Vermaeck

Bureau Vermaeck is een in 2017 opgericht familiebedrijf dat jarenlange ervaring en kennis in de organisatie van projecten en producties bundelt. Het team is sinds haar ontstaan uitgebreid met expertise op het gebied van projectcoördinatie, marketing, PR, vormgeving, programmering, conceptontwikkeling, sales, HR en financiën. Een deel van de projecten wordt vanwege haar maatschappelijke karakter zonder winstoogmerk geïnitieerd vanuit Stichting Vermaeck.

Stichting Vermaeck heeft haar eigen website.

Bureau Vermaeck ontwikkelt culturele, sportieve en maatschappelijke projecten en producties op bijzondere plekken in Rotterdam waar bewoners en toeristen elkaar ontmoeten en een onverwachte ervaring beleven. Door samen te werken in een netwerk aan creatieve partners ontstaan breed gedragen tijdelijke initiatieven op pleinen, het water en in het park. Wat is ons drijft is een levendige stad, in de zomer én in de winter. Onze ambitie is onze projecten te verbinden met bestaande attracties, stedelijke functies en maatschappelijke thema’s waardoor het resultaat net zo dynamisch is als de stad zelf; Rotterdam is dé ontmoetingsplek voor iedereen!

Contact: 

Van Oldenbarneveltstraat 116C
3012 GV Rotterdam

T 010 307 5866
E info@bureauvermaeck.nl
W www.bureauvermaeck.nl
 

 


 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.