Visser & Visser

Werkgever
Visser & Visser

Altijd vooruit

Als ondernemer ben je altijd in beweging. Continu in beweging zijn, betekent ook continu keuzes maken. Bij Visser & Visser doen we er alles aan om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Platform voor
ondernemerschap

Lukt het jou om uitdagingen te zien als kansen voor groei en ontwikkeling? Als je met Visser &

Visser werkt, dan merk je dat bij ons alles draait om jou én je onderneming. Ons brede aanbod van kennis en diensten zorgt ervoor dat jij verder kunt en dat jouw onderneming altijd vooruit komt. Dat doen we met ons ‘platform voor ondernemerschap’ vanuit drie pijlers. 

Accountancy & Advies

Financiële gezondheid en efficiëntie gaan in jouw onderneming hand in hand. Het basiselement van onze dienstverlening gaat daarom over inzicht én overzicht. Daar ligt onze oorsprong. We bieden uitgebreide ondersteuning en advisering bij het oplossen en uitvoeren van financiële en fiscale vraagstukken en denken mee op het gebied van corporate finance-vraagstukken, IT en digitalisering en salarisadministratie.

Leiderschap & Ontwikkeling

Als ondernemer maak jij een continu ontwikkelingsproces door. Ons doel is om je daarin te ondersteunen, want wij geloven dat er in de zachte kant van je organisatie nog veel potentieel zit. Met programma’s voor persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling helpen we je om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en reiken we strategieën aan om de samenwerking in je team te verbeteren.

Strategie & Organisatie

De juiste strategie is essentieel om je bedrijf klaar te maken voor onvoorziene uitdagingen. Dat begrijpen we bij Visser & Visser. Daarom ondersteunen wij in het maken én uitvoeren van strategische keuzes. We stellen kritische vragen en komen met nieuwe inzichten, zodat we samen scherpe keuzes kunnen maken. Vervolgens doen we er alles aan om te zorgen dat plannen en ideeën ook echt én goed uitgevoerd worden.

Elk jaar een stap vooruit

Bij Visser & Visser zijn we dankbaar en trots op de groei die we doormaken. Daarom delen we graag deze cijfers met je.

Inspiratie voor ondernemers

Terwijl je onderneming doordraait zijn er vaak ook nog grote thema’s die aandacht vragen. Hoe ga jij daarmee om? Wat betekent dit voor jou en je bedrijf? Wij helpen je graag vooruit met onderstaande inspiratiepagina's.

Contact

Als ondernemer sta je er niet alleen voor. Wij helpen je graag verder en hebben alles in huis om jouw onderneming te laten groeien. We leren je bedrijf, maar zeker jou als persoon graag kennen.

T: +31(0) 883377200

E: info@visser-visser.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.