Koenen en Co

Werkgever
Koenen en Co

Koenen en Co

Er zijn voordat onze klanten ons nodig hebben, dát is werken bij Koenen en Co. Als Full-service finance en consultancy organisatie én marktleider in Limburg voor het MKB, maken we met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond, elke dag het verschil.

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben.

Missie

“Wij helpen ondernemers succesvol ondernemen”

Visie

Als Full-service finance en consultancy organisatie zijn we de marktleider in Limburg en gaan we deze positie verder uitbreiden richting Zuidoost Brabant. Daarnaast streven we er naar om een High Performance Organisatie te zijn; een organisatie waar onze klanten graag klant zijn én onze medewerkers graag en met veel plezier werken.

Strategie

We streven dagelijks naar het leveren van meerwaarde voor onze klanten. Vanuit een breed dienstenpakket adviseren we onze klanten creatief en proactief. Dit doen we door continue de vinger aan de pols te houden bij onze klanten, en onszelf af te vragen: ‘als ik klant was, wat zou ik dan willen of nodig hebben?’. We werken onderling nauw samen en delen volop kennis met elkaar. En natuurlijk streven we een hoge kwaliteit van dienstverlening na en handelen we, daar waar het assurance betreft, altijd in het kader van het maatschappelijk belang.

Tegelijkertijd binden en boeien we onze medewerkers. Met uitdagende opdrachten bij aantrekkelijke klanten. Door veel aandacht te besteden aan ontwikkeling, zowel op het gebied van (vak)inhoudelijke kennis, als op het vlak van persoonlijke skills. En door het bieden van doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Op deze wijze maken we het verschil.

Werken bij Koenen en Co

Spreken bovenstaande zaken je aan en wil jij ook werken bij de marktleider in Limburg voor het MKB? Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving, waarin professionaliteit, ontwikkeling en samenwerking vanzelfsprekend zijn. Kun en wil jij ook het verschil maken bij Koenen en Co? Dan zoeken wij jou! Samen zorgen we ervoor dat we er zijn, voordat onze klanten ons nodig hebben.

Locaties Koenen en Co 

Bekijk hier al onze locaties.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.