KroeseWevers

Werkgever
KroeseWevers

Student, young professional of professional? We werken bij KroeseWevers met een unieke mix mensen. Stuk voor stuk collega's met hun eigen talent en expertise. Voor onze teams zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent. Sta jij aan het begin van je loopbaan of ben je juist toe aan de volgende stap? Bij KroeseWevers ontcijferen we graag jouw professionele en persoonlijke ambities. 

Kroesewevers als werkgever volgens onze collega's
Wat onze collega’s waarderen aan het werken bij KroeseWevers is de jonge en dynamische organisatie. Dat er veel kennis en ervaring aanwezig is, dat er hard gewerkt wordt op een prettige manier en dat je bij KroeseWevers geen nummer bent, maar dat we er zijn voor onze mensen. We helpen je bijvoorbeeld graag om je  professionele en persoonlijke ambities te ontcijferen.

Waarom wil jij bij KroeseWevers werken?

1. Je kunt doen waar je écht goed in bent
2. Collega’s doen waar zij goed in zijn
3. Goede arbeidsvoorwaarden
4. Een prettige werkomgeving

Wil jij werken bij KroeseWevers?
Zie jij een toekomst voor jezelf bij KroeseWevers? Of wil je eerst meer weten over het werken bij KroeseWevers? Dan maken we graag kennis met jou.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.