Schipper Groep

Werkgever
Schipper Groep

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze eigen organisatie én van onze medewerkers. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden voor ontwikkeling, we aandacht hebben voor jouw individuele carrièrepad en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Bij Schipper kun je zijn wie je bent. We helpen je om de beste versie van jezelf te worden. We beschouwen je als een unieke collega van wie de input áltijd waardevol is. Hiërarchische lijnen vinden we niet belangrijk. Iedereen mag zijn inbreng hebben en een mening geven.

Het persoonlijke contact is merkbaar in de hele organisatie. Je collega’s spreek je aan met ‘je’ en ‘jij’ en alle deuren staan voor je open. Samenwerken, betrokkenheid, transparantie en wederzijds vertrouwen vormen de basis van onze dienstverlening én van jouw groeiproces. Schipper is een vooruitstrevende, kennis gedreven organisatie. Dit betekent dat we kennis delen en elkaar inspireren. Verantwoordelijkheden mag je pakken en dragen we met elkaar, ongeacht de functie waarin je werkzaam bent.

We hebben oog voor de juiste balans

Bij Schipper kijken we naar wie je echt bent en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Dat vormt jou én je toekomst. Een goede werk-privébalans is daarbij essentieel. We helpen je je werk in te richten op een manier die bij jou past. Natuurlijk vragen we je in drukke tijden een stapje bij te zetten, maar zodra daarvoor ruimte is geven we je die tijd graag weer terug. Zo hebben we pieken en kennen we dalen, maar blijft de balans altijd voorop staan.

Onze kernwaarden zijn leidend

Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid zijn de kernwaarden die leidend zijn in ons dagelijks werk. Hier staan we voor. Zo maken we het verschil en werken we samen aan de toekomst van onze klanten, onze organisatie en onze medewerkers.

Verbinden
Bij Schipper weten we als geen ander dat iedere onderneming uniek is, net als de mensen die er werken. Wij geloven in de kracht van diversiteit. Door die verscheidenheid te bundelen, staan we sterker. Vanuit oprechte interesse, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen, investeren we in persoonlijk contact en duurzame relaties. We slaan een brug en maken ruimte voor samenwerking door kennis te delen en elkaar te inspireren. Zo verbinden we elkaar, ondernemers en samenwerkingspartners.

Vrijheid
Ook geloven we dat iedereen de vrijheid moet hebben om zichzelf te zijn. Die authenticiteit maakt ons sterk. Onze medewerkers hebben de vrijheid om zichzelf als individu te ontwikkelen binnen de collectieve ambitie van Schipper Accountants. Zo maken we binnen duidelijke kaders en gezamenlijke doelen veel ruimte voor ontwikkeling, zelfstandigheid en ieders ambities. Wederzijds vertrouwen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel vormen daarin de basis. Vrijheid vertaalt zich naar onze klant in de veelzijdigheid van onze dienstverlening. We bieden flexibiliteit en sluiten aan bij de specifieke behoeften van de ondernemer.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.