Countus

Werkgever
Countus

laagdrempelig, betrokken, nuchter, no-nonsense, betrokken en dichtbij.

Met 23 vestigingen die ieder lokaal betrokken zijn, heeft ook ieder zijn eigen sfeer en cultuur. Waarbij veel organisaties gaan centraliseren, gaan wij juist decentraliseren. Hierdoor zijn we letterlijk dichtbij de klant en betrokken in de regio, dit waarderen onze klanten. Ondanks de eigen identiteit van ieder kantoor zijn er ook een aantal overlappende waarden en normen. Zo is bijvoorbeeld van hoog tot laag iedereen heel bereikbaar en spreken we iedereen met de voornaam aan. Lunch je regelmatig met de directie en is er veel openheid over cijfers van Countus.

Eigen dagindeling, Ondernemerschap.

Je hebt bij Countus veel flexibiliteit bij het indelen van je werkdag. Een mooi voorbeeld zijn collega’s die thuis een (agrarische) onderneming hebben. Thuis hebben zij veelal in de zomermaanden genoeg te doen. Gras wat gemaaid moet worden, kuilen… noem maar op. Op deze momenten kunnen zij wat minder uren per week werken. In de wintermaanden -wanneer er bij ons veel hooi op de vork zit- werken zij weer meer uren.

We zijn bij Countus niet gewend om standaard van 9 tot 17 uur te werken. Je kunt zelf bepalen hoe je dag er uit gaat zien. Als je aan het einde van de week je uren maar gemaakt hebt én het afgestemd hebt met je team!

Kennis uitbreiden, Persoonlijke groei, Meedenken met organisatie.

Persoonlijk ontwikkelen in de huidige tijd gaat verder dan leren en ontwikkelen via trainingen. Juist in de dagelijkse praktijk leren we veel van elkaar. Zo helpt de professionaliteit op bijvoorbeeld juridisch of fiscaal gebied ook om als collega’s van elkaar te leren. Sparren over ontwikkelingen in de branche of specifieke klantcases wordt door onze collega’s als zeer waardevol ervaren.

Dichtbij, Inhoudelijke samenwerking.

Collega’s maken ook bewust de keuze om een goede werk-privé balans te creëren. Een collega vertelt: “Toen ik laatst bij een klant vandaan kwam, was ik dichter bij huis dan bij kantoor. Ik ben naar huis gereden, heb mijn vrouw verrast door te koken en ben ’s avonds nog even achter de laptop gekropen”.

Sparren specialist – generalist, Multidisciplinaire teams.

In de businessteams op de vestigingen werken collega’s vanuit hun eigen specialisme samen voor een klant. De ondernermersadviseur is spin in het web en zorgt ervoor dat de juiste expert bij de klant aan tafel zit.

Teams bestaan uit een ondernemersadviseur, fiscalist, jurist, (jr/med/sr) assistent accountant en accountant. Daarnaast zijn op het hoofdkantoor in Zwolle diverse expertise teams gevestigd, waaronder personeelszaken en het team fiscaal-juridisch, de controlepraktijk en bijvoorbeeld WeCapitalDe OmgevingsadviseursSubventionZienergie etc.

Naast het inzetten van je eigen expertise in je dagdagelijkse werkzaamheden, biedt dit ook mooie doorgroeimogelijkheden om door te groeien!

Deuren staan open, Benaderbaar, Laagdrempelig.

Op nummer 16 in de top 30 van Accountantskantoren, als het gaat om de meeste omzet, daarmee een middelgroot accountantskantoor. Per kantoor werken we gemiddeld met zo’n 20 collega’s, met uitschieters in grootte zoals Emmeloord en Zwolle. Op de kleinste kantoren zoals Leeuwarden en Odijk, werken we met minder dan 5 medewerkers.

Collega’s ervaren een platte structuur, als je in een businessteam zit, waarbij je dagelijks contact hebt met businessteamleiders, dan is de stap naar (regio)directie snel gemaakt. Dit wordt versterkt doordat zij Planning- & Control-overleggen op de lokale kantoren voeren, waardoor ze zichtbaar in het land aanwezig zijn.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.