de Jong & Laan

Werkgever
de Jong & Laan

We zijn de meest ondernemende accountants van Nederland. Ooit begonnen met twee man. Meneer De Jong en meneer Laan. Inmiddels uitgegroeid tot een gedreven organisatie met 700 medewerkers en 24 regionale vestigingen.

Je vindt onze vestigingen van Groningen tot Elst en van Apeldoorn tot Enschede. Ons hoofdkantoor is te vinden in Vroomshoop. Daarmee behoren we tot de top van de (middelgrote) kantoren en zijn we in ieder geval het grootste zelfstandige accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland.

Ben jij ook zo ondernemend? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen!

  • Je werkt voor mooie, ambitieuze mkb-klanten.
  • Je hebt leuke collega’s.
  • Ondersteuning van een professionele afdeling kwaliteit & vaktechniek.
  • Een informele werksfeer.
  • En last but not least: een omgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd. Waar je kennis en ideeën kunt delen met ervaren professionals. Waar oog is voor jou als mens met alles wat je dierbaar is. En waar je de kans krijgt om te groeien; vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

Anders gezegd: jij bent jij bij de Jong & Laan. Weet jij een betere basis voor een succesvolle carrière? De Jong & Laan. Karakter telt.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.