Wooncompas

Werkgever
Wooncompas

Wooncompas is een van de grootste sociale verhuurders van Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Poortugaal. Ook beheren wij ongeveer 1000 woningen in Rotterdam. Wij hebben bijna 10.000 woningen in ons bezit. Daarnaast beheren we ook enkele honderden bedrijfsruimtes, waarvan 56 winkels.

Wooncompas

Wij beheren en ontwikkelen in alle wijken een mix van woningtypen in verschillende prijsklassen, waarbij de met huurtoeslag bereikbare woning steeds centraal staat.

Aan het roer staat de directeur-bestuurder, onder het toeziend oog van en geadviseerd door de raad van commissarissen. De organisatie telt ongeveer 100 medewerkers. Met deze betrokken en professionele medewerkers werken wij elke dag vol energie voor onze klanten.

In onze focus op onze klant, richten we ons vooral op het wonen en de taken die daar dichtbij liggen. Bij werkzaamheden die weinig resultaat hebben voor onze klanten of efficiënte bedrijfsvoering, maken we de keuze of we dit zelf uitvoeren of door anderen laten doen.
 

Bezoekadressen:

Kantoor Ridderkerk
Koningsplein 50
2981 EA Ridderkerk

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur.

Kantoor Rhoon
Ghijseland 305
3161 VV Rhoon

Openingstijden:
dinsdag van 13.30 tot 17.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Kantoor Rotterdam
Ien Daleshof 83-84
3066 KJ Rotterdam

www.wooncompas.nl
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.