Elferink & Co. Accountants

Werkgever
Elferink & Co. Accountants

Over ons

Al ruim 50 jaar is Elferink een bekende naam in Driebergen. Elferink & Co. Accountants richt zich al jaren op de bovenlaag van het MKB.  Met een team van 15 vakbekwame medewerkers staan wij voor bewezen kwaliteit en persoonlijke benadering. Wij gaan voor het actief adviseren van ondernemers, om samen met hun ondernemingsdoelstellingen te maken en te realiseren.

 

Van vaders op zonen

Wim Elferink startte 1 juni 1962 een zelfstandig accountantskantoor. Arie van Garderen kwam midden jaren zestig in dienst. Samen bouwden zij een mooi kantoor. De zonen van beide heren, Mark Elferink en Berend van Garderen, hebben het kantoor voortgezet en uitgebouwd tot een gerenommeerde accountants- en adviespraktijk.

 

Onze kracht

Onze service, advisering en persoonlijke aanpak zijn alom bekend. Er bestaan voor ons geen moeilijke vraagstukken, wij zijn daar juist in gespecialiseerd. We lopen voorop als het gaat om automatisering en vinden het belangrijk om alles vlot en adequaat af te handelen. Goede automatisering is voor ons net zo belangrijk als gereedschap voor een timmerman.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.