Zorgwerk

Werkgever
Zorgwerk

Onze dienstverlening

Naast marktleider op het gebied van uitzenden, detacheren en bemiddeling van zzp'ers in de zorg, welzijn en kinderopvang, zijn wij ook graag uw partner voor Werving & Selectie, Payrolling en Flexpoolmanagement. Wij ondersteunen onze dienstverlening optimaal met de nieuwste technologie zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Dankzij ons unieke platform zijn wij in staat om op elk moment van de dag razendsnel gekwalificeerde medewerkers te leveren.

Uitzenden & detacheren
Als maximale flexibiliteit en snelheid bij de invulling van de open diensten in uw personeelsplanning voor u belangrijk is, dan kunt u per direct voor korte of voor langere tijd tegen een concurrerend tarief  één of meerdere van onze medewerkers inhuren. Ons unieke platform staat daarbij garant voor een supersnelle planning van de juiste zorgprofessional(s).

Bemiddeling van zzp'ers

Zzp'ers inhuren via het platform gaat vanzelf. Alle professionals zijn door Zorgwerk gescreend en u betaalt nooit te veel. We leggen per functiegroep en per locatie het maximum zzp-tarief vast. Uiteraard hoeft u zich niet druk te maken over wet- en regelgeving en overige administratieve zaken. Dat neemt Zorgwerk volledig uit handen. Ook heel prettig: u ontvangt slechts één factuur voor alle zzp'ers.

De voordelen:

    ✓ Al uw aanvragen en planning op één platform
    ✓ Het uurtarief is vrijgesteld van BTW
    ✓ Alle zzp'ers zijn door ons gescreend
    ✓ Eén factuur van Zorgwerk voor alle ingezette zzp'ers
    ✓ U stelt per functie het maximum tarief in
    ✓ Veilig en juridisch juist
    ✓ Zéér voordelige bemiddelingskosten

Flexpoolmanagement
Wij helpen u graag met het organiseren van uw interne flexibiliteit. Geef uw interne flexpool toegang tot het Zorgwerk-platform en creëer één gestroomlijnd proces voor uw volledige flexibele schil. Onze expertise op het vlak van marketing, werving & selectie, personeelsmanagement, -planning, verloning en processen & techniek staan daarbij volledig tot uw beschikking.

Werving & Selectie
Onze organisatie staat bekend om haar wervingskracht, waardoor we in regio’s met minder zorgprofessionals snel goede kandidaten vinden. Profiteer dus van onze werving & selectie expertise voor het vervullen van uw vacatures. Wij maken een zorgvuldige match en bieden u desgewenst meerdere kandidaten aan waaruit u vervolgens zelf uw nieuwe medewerker selecteert. Het is ook mogelijk om een van onze medewerkers in dienst te nemen, bijvoorbeeld na een periode van uitzenden/detacheren.

Payrolling
De personeels- en salarisadministratie van uw eigen (flexibele) medewerkers of vakantiekrachten is vaak arbeidsintensief. Door deze activiteiten aan ons uit te besteden, bespaart u niet alleen in tijd en energie maar verlegt u ook het arbeidsrechtelijk risico naar Zorgwerk. De ABU CAO Uitzendkrachten biedt hierbij de nodige flexibiliteit. Zorgwerk draagt zorg voor een snelle en correcte (wekelijkse) uitbetaling van uw medewerkers, eventueel op basis van uw eigen urenadministratie.

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.