Huxley B.V.

Werkgever
Huxley B.V.

Huxley is onderdeel van SThree Group. SThree Group is de holding van 10 internationale recruitment merken, waarvan er 7 actief zijn in Nederland. Huxley is gespecialiseerd in het leveren van recruitment diensten binnen de STEM-sector (Science, Technology, Engineering & Mathematics). Wij leveren zowel vaste- als projectmedewerkers aan nationale en internationale opdrachtgevers. Met ruim 30 jaar ervaring in de industrie en een actief netwerk van meer dan 2800 medewerkers zijn wij een van de grootste spelers binnen de STEM-recruitment markt.

Onze missie is om gespecialiseerde mensen samen te brengen die gezamenlijk werken aan een betere toekomst! 

Wie is Huxley?
Huxley is een professioneel, commercieel en gezellig recruitmentbureau in hartje Amsterdam en Eindhoven. Het kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam heeft een balkon met uitzicht over de hele stad en er ligt een grote boot in de gracht voor de deur. In de zomer maken wij geregeld een rondvaart trip met collega’s over de Amsterdamse grachten.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.