GenDx

Werkgever
GenDx

GenDx is een wereldleider in moleculaire diagnostiek, om donoren en patiënten te kunnen matchen en transplantaties te kunnen monitoren. We combineren de ontwikkeling van toonaangevende software en reagentia met excellente customer support en educatie. De producten worden wereldwijd verkocht middels directe verkoop en distribiteurs. Met een gemotiveerd team van ongeveer 90 collega’s dragen we bij aan de kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten. Vanuit Utrecht werken we met twee entiteiten. Daarnaast is er een Amerikaanse entiteit met een vestiging in Chicago, IL.

In oktober j.l. is het eigendom van GenDx overgaan naar het Franse bedrijf Eurobio Scientific SA. Dit Life Science bedrijf is gevestigd nabij Parijs en beursgenoteerd aan Euronext Growth Paris. De samenvoeging van Eurobio en GenDx moet leiden tot versterking van onze productontwikkeling in de transplantatiediagnostiek en Life Sciences.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van GenDx