IJsterk Kinderopvang

Werkgever
IJsterk Kinderopvang

IJsterk geeft karakter!

IJsterk is een kleinschalig opgezette organisatie. Elk kinderdagverblijf heeft haar eigen identiteit. Dat betekent een slagvaardige organisatie met korte lijnen, snelle besluiten en een flexibele instelling. Persoonlijk contact met ouders vinden we belangrijk; we luisteren naar de ouders en kunnen daarom flexibel en snel inspelen op hun wensen en vragen. Daarom heeft elk kinderdagverblijf een eigen manager, die verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering van het dagverblijf en betrokken is bij alle zaken die ouders en kinderen aangaan.
We sluiten zoveel mogelijk aan bij de belevingswereld van het jonge kind en het belang van een sociaal veilige omgeving. Daarom voldoen alle IJsterk kinderdagverblijven aan vijf gezamenlijke basiscriteria:

Pedagogische visie

Elk kinderdagverblijf heeft haar eigen identiteit en een eigen (sterk) pedagogisch visie. De ontwikkeling en het welbevinden van het kind staan centraal. We dragen bij aan de opvoeding van het kind en vinden daarom het contact met de ouders zeer belangrijk.
IJsterk Kinderdagverblijven heeft een overkoepelend Pedagogisch Beleid; dit geeft de visie, de kaders en de uitgangspunten aan van waaruit onze medewerkers op onze kinderdagverblijven werken. Daarnaast geeft het inzicht in onze pedagogische opvattingen en grondbeginselen aan de ouders die hun kind aan onze zorg toevertrouwen. 
Ieder kinderdagverblijf heeft daarnaast een eigen pedagogisch beleidsplan. Hierin wordt de voor het kinderdagverblijf kenmerkende visie op de omgang met kinderen beschreven. Door welke pedagogische stroming(en) laat het kinderdagverblijf zich inspireren en hoe uit deze “eigen” cultuur zich in het dagelijks pedagogisch handelen van de pedagogisch medewerkers.
Het pedagogisch beleidsplan van een kinderdagverblijf is te vinden op de pagina van de betreffende kinderdagverblijf.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.