Parnassia Groep

Werkgever
Parnassia Groep

Missie en visie: Deskundig, respectvol & optimistisch

Onze groepsvisie is hulp bieden aan mensen die psychisch lijden. Dat is waar ons werk om draait. We willen dat iedere patiënt zich goed door ons geholpen voelt. Goed bejegend. Goed gehoord en begrepen. Goed behandeld en begeleid.

Met de patiënt kijken wij welke hulp noodzakelijk is, wie deze kunnen bieden en welke specifieke bijdrage wij kunnen leveren. We bieden onze hulp zo vroeg en dichtbij, zo licht en kort als mogelijk. Waar nodig intensiever, zwaarder en langduriger.

Als specialisten in geestelijke gezondheid dragen wij bij aan de kwaliteit van leven van mensen. Met de best mogelijke én betaalbare specialistische hulp: preventie, psychomedische behandeling en begeleiding. Ook online. Met aandacht voor lichaam, geest en omgeving.

We helpen psychische problemen te voorkomen. We bieden mensen hulp bij het herstel van hun geestelijke gezondheid, van hun autonomie en verbondenheid. Zodat zij zelf en in balans met hun omgeving vorm kunnen geven aan hun leven, niet meer of zo min mogelijk belemmerd door psychische problemen.

We gaan uit van ieders unieke sociale en culturele achtergrond, omgeving, persoonlijkheid, behoeften en mogelijkheden. Van de eigen kracht van de patiënt.

We stellen ons op als partner. Allereerst voor de patiënt zelf. En voor iedereen die hem steun kan bieden, zoals familie en direct betrokkenen, huisartsen, andere instellingen.

We investeren voortdurend in verbetering en vernieuwing, in onderzoek en opleiding, en in uitstekende bedrijfsvoering. Wij zijn deskundig en werken vanuit een respectvolle en optimistische instelling.

Iedere dag weer dragen wij met de best mogelijke behandeling en begeleiding bij aan de kwaliteit van leven van mensen, en daarmee aan de kwaliteit van de samenleving.

In 2017 hebben we meer dan 181.000 patiënten met onze zorg ondersteund in hun herstel.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.