YER

Werkgever
YER

Bij YER stellen we de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.

Wij zijn op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's! Ben jij gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Kom dan ons team versterken!
 

What's in it for you?

“Op het ene moment scoor je vanuit je eigen expertise, op het andere moment vanuit een gezamenlijke teaminspanning.”

“We doen zaken met grote, gerenommeerde partijen.”

“YER is een servicegerichte organisatie, zowel naar de consultants als de klanten en kandidaten.”

“Bij YER wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen! De cultuur binnen YER kan het best omschreven worden als familiair en zelfsturend.”

“Samenwerking, vertrouwen, loyaliteit, vrijheid en ondernemerschap maakt het dat ik succesvol kan zijn in waar ik goed in ben. “

“Bij YER heerst een winnaarsmentaliteit. De wil om de beste te zijn zit in het DNA en dat past goed bij mij.”

“Er is een transparant en goed bonusmodel”

“YER koppelt een zorgvuldig opgebouwd netwerk en business model aan vrijheid en verantwoordelijkheid, voor mij een ideale mix om succesvol te kunnen werken aan het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties.”

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.