Dunavie

Werkgever
Dunavie

Werken bij Dunavie betekent actief bijdragen aan de ontwikkeling van de (nieuwe) organisatie en investeren in persoonlijke ontwikkeling. Dunavie medewerkers zijn trots op hun werk en op de organisatie.

Mensen maken Dunavie

Dunavie schept heldere kaders, daarbinnen werk je zelfstandig en neem je verantwoording voor je werk. We verwachten dat medewerkers daarbij in staat zijn risico’s in te schatten, durf te tonen en bereid zijn hulp te vragen waar dat nodig is.

Medewerkers werken samen, helpen elkaar en benutten elkaar als sparring partners. Leren staat voorop, geven en ontvangen van feedback hoort daarbij. Je bent als medewerker breed inzetbaar en hebt specialistische kennis.

Vakmanschap, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid staan voorop. Je bent daarnaast ondernemend, open en eerlijk, integer, omgevingsbewust, betrokken en gericht op samenwerking. Plezier in het werk is belangrijk, want mensen maken Dunavie.
Dunavie werkt qua beloningssysteem conform de CAO woondiensten.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.