PKF Wallast

Werkgever
PKF Wallast

Kwaliteit van ons advies is de sleutel tot ons succes. Deze kwaliteit blijkt onder andere uit het hoge opleidingsniveau en de brede vakkennis van onze collega's. We stimuleren onze collega's om zich te blijven ontwikkelen. Diverse collega's hebben dubbele titels of zijn verbonden als hoogleraar aan universiteiten. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en hun aandeelhouders. Cliënten zijn zowel nationaal als internationaal actief.

 

PKF Wallast is anders; wij zijn (samen) anders. Voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze collega's. Wij zijn niet de grootste en willen dat ook niet zijn. Maar als je kijkt naar onze omzet per medewerker, staan wij al jaren hoog in de Top 30 van accountancy kantoren. Daarnaast begrijpen we dat je een sociaal leven hebt naast je werkleven. Wij onderscheiden ons ook op andere kenmerken. Bekijk hier de 5 verschillen ten opzichte van andere kantoren.

 

Met 213 collega's werken wij vanuit onze kantoren in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden. Wij zetten ons sinds 1959 op onze eigen wijze in voor onze cliënten;  middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouders, met name nationaal, maar ook internationaal op onze vestigingen in Amsterdam en Delft. Als onderdeel van PKF Internationaal, opereert PKF Wallast binnen een wereldwijd netwerk van ruim 400 kantoren in 150 landen. Een stevige basis dus.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.