Crowe Foederer

Werkgever
Crowe Foederer

We helpen onze klanten op praktisch en strategisch niveau. Dat doen we samen met onze collega’s op onze kantoren en binnen ons internationale netwerk. Er is altijd iemand dichtbij die je kan helpen. Het antwoord op jouw vraag krijg je een paar deuren verderop of met een belletje naar een collega in een ander land. Zo weten we samen veel, leren we snel en kunnen we elke uitdaging aan.

Korte lijnen, lange dienstverbanden

Ook de lijnen met onze klanten zijn kort. We zijn een hands-on onderneming en we staan naast onze klanten. Niet als businesspartner, maar als “part of the business”.  We luisteren, leggen verbanden en adviseren. Zo realiseren we toegevoegde waarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.   

We vinden het belangrijk om ons te ontwikkelen. Daarom richten we ons sterk op innovaties als Data Science en stimuleren we elkaar om continue onze kennis te verrijken en te delen.  

Die ontwikkeling stimuleren we ook bij onze mensen. Iedereen bij Crowe krijgt volop ruimte om zich te ontwikkelen op een eigen koers en tempo. Onze collega’s specialiseren zich of verbreden juist hun kennis en hun werkterrein. Werken bij Crowe betekent dat je om kunt gaan met veel vrijheid en autonomie. Vanaf het moment dat je bij ons naar binnen stapt. Hoe lang je blijft? Dat is natuurlijk aan jou. Maar uit ervaring weten we dat je je niet snel gaat vervelen!

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.