ERAC

Werkgever
ERAC

Hulp nodig met een vraagstuk op het gebied van regionale economie, de energietransitie of Europa? Kom maar op. ERAC is al ruim 29 jaar hét bepalende adviesbureau van Nederland. We brengen zaken in beweging door ze aan te pakken in plaats van af te wachten. Niet vanuit een ivoren toren, maar buiten. Met de handen uit de mouwen, niet bang om vies te worden.

Groeikansen benutten

De Europese Commissie is een bevlogen aanjager die maatschappelijke uitdagingen omzet in ontwikkeling. Die transformatie is zó complex, dat u misschien belangrijke kansen mist op het gebied van maatschappelijke groei. Precies daarin speelt ERAC een sleutelrol. Wij helpen u graag om deze kansen te spotten én te benutten.

Zó fixen we het

ERAC’ers zijn kickstarters en fixers van belangrijke maatschappelijke en economische ontwikkeling. We nemen graag de regie in handen. Hoe? Door de juiste partijen met elkaar te verbinden en financiële instrumenten te regelen. Met een breed netwerk hebben we op elke vraag een antwoord. Zo maken we complexe materie behapbaar en kunnen we u dankzij onze brede expertise altijd verder helpen.

De mens achter de zakelijke afspraak

ERAC’ers staan bekend om hun menselijke aanpak. Bij ons werken bevlogen adviseurs, maar bovenal mensen. We zijn idealisten én realisten die samen het verschil willen maken. Zo bouwen we graag een echte band op met onze opdrachtgevers. Dat werkt wel zo prettig samen.

Maximale impact

Bij ERAC zijn we pas tevreden met meetbaar resultaat. Dat betekent verbinden, verbeteren, doorvragen, doorzagen, meedenken en soms ook een stapje terug doen. We schaken op meerdere borden tegelijk en we denken meerdere stappen vooruit. Zo gaan we samen voor maximale impact.

Contactgegevens

Vughterweg 47a
5211 CK ‘s-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 90102
5200 MA ‘s-Hertogenbosch

T: +31 (0)73 700 03 40
E: info@erac.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van ERAC