BKV

Werkgever
BKV
Onze visie

Wij geloven dat zorgprofessionals en zorgorganisaties zich moeten kunnen focussen op hun primaire roeping: voor mensen zorgen. Daarom werken wij iedere dag aan een zo effectief mogelijke inzet van gemotiveerde zorgprofessionals. Dit betekent de juiste persoon, op het juiste tijdstip, op de juiste plek. Zodat we samen de uitdagingen waar de zorgsector voor staat, het hoofd kunnen bieden.

Ons internationale netwerk werkt!

Nederlandse roots, internationale expansie

Al die jaren opereert BKV vanuit haar kantoor in Breda in Nederland. De hartelijkheid en no nonsense mentaliteit van deze regio is kenmerkend voor de cultuur van onze organisatie. Vanuit deze krachtige positie bemiddelen en begeleiden wij artsen en andere zorgprofessionals ook naar passende functies in andere landen. Honderden medisch specialisten en andere zorgprofessionals zijn inmiddels via BKV in Frankrijk, Zwitserland, België, Engeland, Zweden, Nieuw-Zeeland, Noorwegen en de Caribische eilanden aan de slag gegaan. Zo werkt BKV voortdurend aan het vergroten van het internationaal potentieel aan mogelijkheden en kansen om de inzet van zorg efficiënter te maken.

Word jij onze nieuwe collega?

Onze warme en persoonlijke aanpak kenmerkt onze organisatie. De mensen van BKV zijn er op gebrand om iedere professional in de zorg te ontzorgen en te helpen bij de uitdagingen die hem of haar te wachten staan. Integer, respectvol en met oprechte interesse in de mens achter de vraag. Herken jij jezelf hierin? 

 

 

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van BKV