DRV Accountants en Belastingadviseurs

Werkgever
DRV Accountants en Belastingadviseurs

Als je werkt bij DRV staan groei en persoonlijke ontwikkeling centraal; zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Professionals bij ons hebben plezier in hun werk en krijgen de ruimte om zichzelf uit te dagen. Zij hebben bovendien een goede balans tussen werk en privé. Als DRV’er werk je natuurlijk in de echte economie. Dat betekent dat je vooral werkt voor lokale sterke (familie)bedrijven. Het allermooiste daarvan? Als adviseur van deze bedrijven maak je daadwerkelijk verschil en zie je resultaat van jouw harde werk!

Lees hieronder een opsomming van 7 punten die DRV’ers het leukste vinden aan het werken bij onze organisatie!

  • Je werkt samen met enthousiaste collega’s met passie voor hun vak.
  • Je staat dicht bij de ondernemer en werkt al snel op locatie.
  • Eigen initiatief wordt gewaardeerd en beloond.
  • We hebben een eigen erkend opleidingsinstituut dat veel in-company trainingen organiseert voor PE-punten: de DRV Academie.
  • Je kan onbeperkt online trainingen volgen.
  • Je krijgt korting op DRV sportkleding.
  • De actieve personeelsverenigingen organiseren leuke uitjes en etentjes voor alle collega’s.

Bij DRV helpen we ondernemers in de echte economie hun prestaties duurzaam te verbeteren door ze grip, inzicht en ondersteuning te bieden in hun financiële bedrijfsvoering. Daarvoor hebben we een team van professionals nodig met passie voor het vak én het helpen van ondernemers. Een fijne werksfeer waarbij collega’s elkaar helpen en samen plezier maken vinden wij daarom belangrijk. We stimuleren collega’s om zich te blijven ontwikkelen in zowel hun zakelijke als persoonlijke omgeving. Onze laagdrempelige cultuur en focus op teamwork zorgen er bovendien voor dat je dit kan doen in een prettige omgeving.

Op zoek naar een functie waarbij werk en privé in balans zijn? Onze recruiters Lotte van Gastel en Ylva Spiekerman van Weezelenburg kunnen jou precies vertellen hoe we dit binnen DRV voor elkaar krijgen. Ook voor vragen over onze laagdrempelige cultuur, doorgroeimogelijkheden en jouw ontwikkeling bij DRV kun je bij hen terecht. Via app, mail en telefoon staan zij jou graag persoonlijk te woord.

Voor vragen over vacatures in Zuid-Holland kun je terecht bij Lotte. Van vacatures in Brabant en Zeeland weet Ylva het fijne.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.