Career Control

Werkgever
Career Control

Werken bij Career Control

Al 20 jaar matchen we professionals aan bedrijven. Van starters op de arbeidsmarkt met een HBO of WO afgeronde opleiding tot en met directieniveau. Hierbij hebben we ons gespecialiseerd in de vakgebieden Credit Management, Data & Proces en Finance & Control. Wij bieden: Interim management, detachering, werving & selectie en executive search.

Bij ons werken mensen die graag het verschil willen maken. Die waarde toevoegen door het maken van een echte match, tussen persoon en bedrijf. Gastvrijheid en plezier maken zit in ons DNA. Het ontwikkelen en verbinden van professionals in nichemarkten is hetgeen wat wij doen. Waarbij we verwachtingen willen waarmaken op basis van onze kernwaarden; vertrouwen, ondernemerschap en geluk.

Wil jij bij ons in dienst komen en tot de top van interim professionals in Nederland behoren? Wij bouwen aan een netwerk van talentvolle en ambitieuze professionals die écht impact willen maken. Dat zijn onze Athletes.

Kijk hier voor ons actuele vacatureaanbod!

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.