Greenberg Nielsen

Werkgever
Greenberg Nielsen

Wie zijn wij:

Talentvolle mensen bepalen het succes en de groei van een onderneming. In een snel veranderende wereld is Greenberg Nielsen de partner van nationale en internationale bedrijven voor het vinden van de beste financiële professionals. Professionals die voorop lopen bij vernieuwing en verandering en het oplossen van problemen.

Greenberg Nielsen is een toonaangevende recruitment organisatie in Nederland, gevestigd in het WTC in Amsterdam Zuid. Met een innovatief en helder recruitment proces en een fair price strategie vinden wij het talent dat onze opdrachtgevers verder brengt.


Sinds 2011 heeft Greenberg Nielsen zich diepgaand gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële professionals. De innovatieve werkwijze en het uitgebreide netwerk geven onze opdrachtgevers een riante voorsprong bij het werven van talentvolle kandidaten die op zoek zijn naar hun volgende carrièrestap.

Functies waar wij voor werven zijn onder andere: business controller, corporate accountant, financieel directeur, internal auditor en manager accounting & reporting.

De consultants van Greenberg Nielsen staan aan de basis van het succes van de onderneming. Zij worden getraind en opgeleid om kandidaten en hiring managers te adviseren en het maximale uit een procedure te halen.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.