Mazars

Werkgever
Mazars

WERKEN BIJ MAZARS: DE VERBINDING MAKEN TUSSEN HET BELANG VAN DE ONDERNEMING EN VAN DE MAATSCHAPPIJ

Kennis is essentieel, maar toegevoegde waarde realiseren is minstens zo belangrijk. Bij Mazars combineren we diepgaande kennis van de regels van nu met passie voor de uitdagingen van de toekomst. Wij hebben verstand van de business én gevoel voor de samenleving. Onze inventiviteit en eigenzinnigheid leiden tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. Immers, de oplossingen van gisteren niet per definitie die van morgen.

VERBANDEN LEGGEN EN TOT WAARDEVOLLE OPLOSSINGEN KOMEN

Onze accountants en fiscalisten werken in een breed en multidisciplinair werkveld. Dat maakt het mogelijk verbanden te leggen en waardevol te zijn. Als starter word je opgeleid om breed te denken. Niet alleen ondersteunen maar juist ook kennismaken met de vele facetten van het vak. Natuurlijk onder begeleiding van een mentor die aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt al gauw waar je talenten liggen.

DE VERBINDING MAKEN

Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je vervult in het maatschappelijk verkeer? Wil je werken bij een organisatie die een beroep doet op je vermogen om de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen? Pas je bij een organisatie waar je snel zelfstandig aan de slag gaat met interessante projecten? En waar contact met de klant snel plaatsvindt? Bekijk dan onze vacatures!

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.