Meerwijk Allister Groep B.V.

Werkgever
Meerwijk Allister Groep B.V.

De Accountant van morgen, vandaag


Missie

Meerwijk Allister Groep, een accountantskantoor te Baarn, richt zich vol op innovatie. - Wij benutten kansen en ondervangen risico’s voor onze cliënten. - Wij benutten de mogelijkheden van IT-systemen. - Wij zetten in op werk van hoog niveau. Wij zijn een jong en dynamisch kantoor met korte communicatielijnen en een prima werksfeer.

Groeien doen we samen

Samenwerken maakt ons werk beter. Door gebruik te maken van elkaars talent en het delen van onze kennis helpen wij ondernemers bij het afdekken van risico’s en benoemen van zakelijke kansen. Zo wordt u in alle ontwikkelingsfases van uw onderneming bijgestaan door een team van experts.

Altijd de juiste expertise

Wij hebben kennis van zaken, zijn vindingrijk en lossen graag problemen op. Soms krijgt een ondernemer ‘nee’ als antwoord, maar wij komen altijd met een alternatieve oplossing. Met slimme IT-oplossingen ondersteunen wij ondernemers bij ingewikkelde vraagstukken.

De mens achter de cijfers

Wij denken mee over de financiële toekomst van een onderneming en benoemen kansen zonder dat u daar om hoeft te vragen. Maar wij kijken verder dan cijfers alleen. Mede door onze jarenlange ervaring snappen wij de vele uitdagingen van ondernemers en vertrouwen ze op ons bij het nemen van belangrijke beslissingen over hun bedrijf.


Bezoekadres

Stationsplein 62
3743 KM, Baarn

T: 035 54 16 310
E: info@meerwijkgroep.nl
W: www.meerwijkgroep.nl

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.