Brunel

Werkgever
Brunel

De financiële dienstverlening is altijd in beweging. Dus als je op zoek bent naar een kans om mee te groeien met de dynamische wereld van banken, corporates, hypotheekverstrekkers, verzekeraars en de overheid, dan heeft Brunel Finance & Risk je heel wat te bieden. Zo kun je als startende professional, medior of senior expert aan de slag bij bedrijven als ING, Rabobank, ABN AMRO, Achmea, Nationale Nederlanden, FrieslandCampina, Philips, Triodos Bank, Polestar Capital, Handelsbanken of a.s.r. Op detacheringsbasis, want zo heb jij de flexibiliteit van verschillende opdrachtgevers en projecten én de zekerheid van één contract bij Brunel.

Wie ben jij?

Jij bent die financiële professional die klantgericht te werk gaat. Je levert kwaliteit, bent integer en gaat voor de lange termijn in een klantrelatie. Onze Sales Consultants gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en talenten om te bepalen welke opdracht het beste bij je past. Misschien ben je commercieel, heb je een sterk inlevingsvermogen en beschik je over een flinke dosis overtuigingskracht. Of houd je je liever bezig met complexe vraagstukken, werk je datagedreven en heb je sterke analytische vaardigheden. Ons brede aanbod aan opdrachtgevers en functies zorgt ervoor dat er altijd een opdracht is die aansluit bij jouw ambities!

Wil je liever intern bij Brunel aan de slag? Dan is een baan als Sales Consultant misschien iets voor jou. Als Sales Consultant ondersteun je klanten bij het vinden van de juiste specialisten. Daarnaast coach je specialisten in hun carrière. Een veelzijdige functie, waarbij jouw expertise en commerciële instelling volop benut worden. Mansur, Emmily en Martin vertellen je graag meer over deze baan!

Brunel als jouw carrièrepartner

Via Brunel kun je aan de slag met zowel vaste als interim opdrachten. Wij detacheren je bij verschillende organisaties, zodat jij kennis en ervaring opdoet bij diverse A-merken. Dankzij ons grote netwerk ben je steeds verzekerd van een opdracht. Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die je wil zijn. Daarom besteden we aandacht aan de ontwikkeling van zowel je hard skills als ook aan je soft skills en je vitaliteit. Tijdens meet-ups en interactives ontmoet je andere Brunel-professionals. Zo houd je je kennis up-to-date, terwijl je kunt sparren met collega's.

Neem graag contact op met onze recruiter!

Leon Sloots

Junior Managing Consultant

+31 6 13 21 08 26

Bel mij of Stuur een e-mail

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.