Lansigt accountants en belastingadviseurs

Werkgever
Lansigt accountants en belastingadviseurs

Samen ambitie aanjagen

Samen ambitie aanjagen Het is onze missie om ambitie springlevend te houden. Jouw ambitie én die van onze klanten. Wij kijken liever vooruit dan achterom. Naar dromen en kansen. Naar uitdagingen en oplossingen. Met als doel groei en ontwikkeling aan te jagen. Want daar draait succesvol ondernemen om.

Dat kan alleen als we naast de ondernemer staan. Als drijvende kracht en sparringpartner. Met al onze specialismen geven we een goed advies op hoog niveau. Echt passend advies, omdat we graag van dichtbij meemaken wat er bij onze klanten speelt. Wij willen weten waar ze staan en begrijpen waar ze naartoe willen. Alleen zo kunnen we hen stimuleren en inspireren in hun ondernemerschap. En worden ambitieuze dromen waargemaakt.

Ben jij die aanjager?

Samen ambitie aanjagen. Dat is onze belofte, die we graag waarmaken met talentvolle, ondernemende professionals zoals jij. Jij weet hoe je mensen en processen in beweging zet en houdt. Jij bent een echte aanjager. Een out-of-the-box denker. Een ongebaande-paden-verkenner. Een vaart-erin-houder.

Jij maakt graag je eigen keuzes, want bij Lansigt is je carrière helemaal van jou. Ook als je breder denkt dan je functieomschrijving. Je wilt niet alleen groeien als professional, maar ook als mens. Per slot van rekening werk je graag, maar leef je ook graag. Je hebt de ambitie om bij complexe vraagstukken betrokken te worden die je van A tot Z kunt oppakken. In een platte en vooruitstrevende organisatie als die van ons zijn er volop mogelijkheden.

Echte aanjagers werken bij Lansigt

Lansigt staat al 75 jaar naast de klant en voor kwaliteit. We werken met 150 enthousiaste professionals vanaf 3 locaties in de Randstad (Alphen aan den Rijn, Gouda, Ridderkerk). Bij ons vind je alle doorgroeimogelijkheden die je zoekt in een platte, familiaire organisatie. We nemen de tijd voor elkaar en staan voor elkaar klaar. Bij Lansigt doen we waar we in geloven. Onze DOE-waarden houden ons scherp. Of we nu intern aan een vraagstuk werken of extern bij een klant op locatie zijn. Wij zijn Dichtbij, Ondernemend en Energiek. Alles wat nodig is om samen ambitie aan te jagen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen. En onze waarden consistent uitdraagt. Zodat iedereen weet waar we voor staan, hoe we met elkaar omgaan en wat ons verbindt. Doe je mee?

Wil je meer weten? Kijk op onze website of neem contact op met onze Recruiter Rianne Louter. We kijken er naar uit om kennis te maken met je!

Hoofdkantoor

Herenweg 113
2402 ND Alphen aan den Rijn
T: 0172750150
W: werkenbijlansigt

 

  •  
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Lansigt accountants en belastingadviseurs

Alle 6 vacatures van Lansigt accountants en belastingadviseurs weergeven