Werken bij Abin

Werkgever
Werken bij Abin

Haal meer uit jouw carrière!

Bij Abin haal je altijd meer uit je baan. Je groeit en krijgt kansen om je te ontwikkelen in een flexibele en een fijne werkomgeving. Samenwerken doen we op basis van respect, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Onze kennis delen we actief met elkaar, zodat we samen groeien. Samen willen we de beste zijn.

Werk je bij Abin, dan ben je goed op de hoogte van je vakgebied. Je bent bereid deze kennis actief in te zetten en denkt daarbij creatief buiten de kaders, altijd binnen de regels van de wet. Zo haal jij er meer uit voor de ondernemer én voor jezelf.

Samen halen we er meer uit!

We zijn loyale, harde werkers die samen de beste willen zijn; voor elkaar en voor de klant. Met onze competitieve instelling gaan we voor succes. En haal je succes? Dan vieren we dat met elkaar, tijdens én buiten het werk.

4 redenen waarom je bij ons wilt werken!

  1. Wij kijken door de ondernemersbril en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden. Onze adviezen zijn klare taal: half werk is voor ons niet genoeg.
  2. Onze mensen zijn loyaal, betrouwbaar, open en eerlijk. En geven jou de ruimte om te ondernemen. Samen door dik en dun!
  3. Wij werken op basis van 
respect, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Wij luisteren met aandacht en geven altijd eerlijk, slim en praktisch advies.
  4. Wij weten veel en samen weten we nog meer. Relevante kennis die helpt om creatief buiten de kaders te denken, binnen de regels van de wet.

Haal meer uit jouw carrière!

Bij Abin doen we alles om jou de ruimte te geven in je loopbaan. Je krijgt de kans om door te groeien in een relaxte en inspirerende werksfeer. Met betrouwbare en eerlijke collega’s, die graag in harmonie met elkaar werken. Zo kom je samen tot ondernemende resultaten en sta je er nooit alleen voor.

Kom jij ons team versterken?

Jouw job? Samen met professionals met plezier aan het beste resultaat werken. Ons doel: het beste uit jou halen, op een ontspannen manier. Daarom blijven wij je stimuleren in je ontwikkeling. Zo groeien we samen verder en gaan we voor de winst.

7 veelgestelde vragen over werken bij abin?

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Wanneer je solliciteert krijg je een reactie van de afdeling recruitment. Wanneer jouw profiel en cv aansluit bij onze vacature word je uitgenodigd voor een gesprek. Mogelijk volgt er een tweede gesprek en als er een match is ontvang je een passend voorstel.

Waar is Abin (en hun klanten) gevestigd?

Vanuit onze vestigingen in Noordwijk, Voorburg en Heemskerk werken wij voor bedrijven en non-profit organisaties in alle sectoren en met alle rechtsvormen in de hele Bollenstreek en de Randstad.

Kun je bij Abin ook thuiswerken?

Dat ligt wel aan de functie, maar die mogelijkheid is er zeker. We vinden het ook belangrijk dat je je collega’s op kantoor ziet en met elkaar kan sparren.

Wat doet Abin aan loopbaanontwikkeling?

Voor iedereen bestaat de mogelijkheid cursussen of opleidingen te volgen.

Welke secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Abin?

Flexibele werktijden
Premievrij pensioen
Thuiswerk mogelijkheid, met thuiswerkvergoeding
Reiskosten vergoeding
Bij sommige functies is er een leaseauto
Goede studie mogelijkheden
Mogelijkheid tot extra kopen van vakantie dagen.
Overuren worden omgezet in tijd voor tijd

Kan ik ook als zzp’er bij jullie werken?

Niet standaard. Bij extra drukte trekken we soms voor bepaalde tijd een ZZP-er aan.

Kan ik ook als student bij Abin aan de slag?

Ja zeker, we staan open voor werkstudenten (1-2 dagen per week), ook kun je je scriptie bij ons afronden. Daarnaast staan we open voor stagiaires, die een meewerkstage op onze samenstel – of audit afdeling kunnen doen.

Jouw droombaan bij Abin?

Bij ons haal je altijd meer uit je carriere. We bieden je opleidingen en kansen om je verder te onwikkelen, in een flexibele en fijne werkomgeving.

Bekijk onze vacatures

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.