Baker Tilly

Werkgever
Baker Tilly

Baker Tilly | Jobs in Finance

Geen baan, maar een continu groeiende carrière. Dat is wat we je bieden. Bij Baker Tilly staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop. Of je nu je eerste stappen zet binnen je vakgebied of met een flinke rugzak aan kennis en ervaring bij ons aan de slag gaat: Baker Tilly helpt je om nu het beste uit jezelf te halen én voorbereid te zijn op morgen.

Wat doet Baker Tilly?

Wij zijn een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament. Met 13 vestigingen zijn wij verspreid over het land en behoren wij tot de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland. Onze portefeuille is breed: van het opstellen of controleren van jaarrekeningen tot btw-advies geven en klanten ondersteunen bij bedrijfsovernames. Dit doen we voor mkb-bedrijven met een focus op familiebedrijven.

Kennis en kwaliteit

Baker Tilly is een echte kennisorganisatie. Daarom investeren wij ook in onze medewerkers. Zo hebben wij onze eigen BT Academy waar jij verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen kunt volgen. Ook organiseren we jaarlijks de Summer Campus, waar je je PE-punten kunt halen. Als het binnen je ontwikkeling past, kun je ook een studie volgen aan een hogeschool of universiteit.

Work hard play hard

De sfeer bij Baker Tilly vinden wij heel belangrijk. Werken bij ons betekent dat je in een omgeving werkt waar je je thuis voelt. Bij onze vestigingen heb je veel persoonlijk contact met collega’s. Je werkt in multidisciplinaire teams en je kunt snel met iedereen schakelen en sparren. Buiten werktijd worden sociale bijeenkomsten georganiseerd. Zo vindt jaarlijks een personeelsfeest plaats, maar ook wekelijkse donderdag- of vrijdagmiddagborrels en (sport)toernooien.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.