Van Oers

Werkgever
Van Oers

Van Oers behoort tot één van de grotere accountancy en advies kantoren van Nederland. We verrichten werkzaamheden voor bedrijven door heel Nederland. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Zundert. De karakteristieke Van Oers aanpak wordt beloond met vertrouwen en een gezonde groei. 

Daarom hebben we altijd vacatures en zijn we geïnteresseerd in energieke mensen die ons team kunnen versterken. Stagiairs, Young Professionals, Professionals en Senior Professionals.

Dicht bij je klanten zijn. De energie voelen van een hecht team. En volop in ontwikkeling blijven. 
Dat maakt je baan bij Van Oers zo bijzonder.

We staan midden in de samenleving. Door onze lokale vestigingen staan we naast onze klanten en maken we deel uit van de gemeenschap. Betrokken ondernemen, dat vinden we belangrijk.

Durf achter je bureau vandaan te komen! Dat is de kern volgens oprichter Harrie Van Oers en die aanpak kenmerkt ons vandaag de dag nog steeds. We doen vaak specialistenwerk, maar verliezen nooit uit het oog waar en voor wie we het doen.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.