KPMG

Werkgever
KPMG

Wat we doen

Samen werken we aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij. Je biedt als accountant zekerheid over informatie als vertrouwenspersoon van het maatschappelijk verkeer. We zetten technologie in vanuit menselijk inzicht en creativiteit en ontwikkelen geavanceerde oplossingen voor de economie van morgen. Met ruim 3000 medewerkers een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Bij KPMG leer en groei je snel. Je draagt bij ons bij aan de toekomst.

Wie we zijn

Onze cultuur is de grondlegger van ons succes. Bij ons gaat hard werken en plezier maken hand in hand. Alles wat we doen, doen we vanuit de KPMG waarden. Ze vertellen ons wie we zijn, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Inclusiviteit & diversiteit

KPMG is met 60 nationaliteiten een diverse organisatie. Wij creëren een werkomgeving waar plaats is voor medewerkers, ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht of arbeidsbeperking. Waar iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt. Het gaat over de beste combinatie van individueel talent in succesvolle teams. Over samenwerken en verder kijken. Inclusiviteit en diversiteit levert innovatieve oplossingen voor vraagstukken van onze klanten op en biedt hen net even een ander perspectief.

Activity Based Working

Bij KPMG is de balans tussen werk en privé belangrijk. Je krijgt de ruimte om hier zelf een invulling aan te geven en wij ondersteunen jou waar we dat kunnen. We creëren een gezonde werkomgeving. Je kunt werken waar je wilt en sporten wanneer je wilt. We voorkomen een hoge werkdruk dankzij een speciaal ontwikkeld programma. En er is genoeg ruimte voor plezier tijdens de vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en skitrips.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.